Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Erkenci Kuş 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Can ve Sanem'e evlilik öncesi sıkıntı!

        Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı dizinin ekranlara gelen son bölümün ardından merakla bekleniyor. Erkenci Kuş'ta Can ve Sanem evlilik arefesinde sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor ve aşmak için çabalıyorlar.Erkenci Kuş 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Erkenci Kuş 39. son bölüm özeti...

        ERKENCİ KUŞ 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Erkenci Kuş 40. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        ERKENCİ KUŞ 39. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler.Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var.

        Emre ve Leyla'nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

        Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem'e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor…

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ