Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor başkanı Erol Bedir'den Sapunaru, Tjaronn Chery ve N'Diaye açıklaması - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takım ile ilgili çıkan transfer haberlerini resmi internet sitesinden yalanladı. Sarı-kırmızılı takımın internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Başkan Bedir şu ifadeleri kullandı:

        ''Kayserispor Sevdalılarının veBüyük Taraftarımızı aydınlatmak adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur.

        Kulübümüz sözleşmeli futbolcusu Cristian Sapunaru halen kadromuzda ve takımımızın hazırlık kampında olup, antrenmanlara katılmakta ve yeni sezona hazırlanmaktadır.Hiç bir kulübe gönderilmesi mevzu bahis değildir.

        Çin kulübü Guizhou'nunsözleşmeli futbolcusuTjaronn Chery kulübümüze transferi için adı geçenle Kayseri'de görüşmeler yapılmış ve görüşmeler neticesinde oyuncu ile mutabakata varılmıştır.Ancak, oyuncunun sözleşmeli olduğu kulübü ile görüşmelerini kendisi sürdürmektedir.

        Alfred N'Diaye ve benzeri şekilde adı geçen futbolcularla kulübümüzün bir görüşmesi olmadığı gibi ilgisi de bulunmamaktadır. Kulübümüzle ilgili doğru bilgilerin alınabileceği mecra kulübümüzün resmi internet adresleri ve sosyal medya hesaplarıdır. Başka kaynaklardan alınan asılsız bilgilerin taraftarlarımız arasında paylaşılmasının kulübümüze bir faydası bulunmamaktadır.''

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ