Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook Messenger 4 hangi özelliklerle geliyor? - Teknoloji Haberleri

        Sosyal ağ Facebook, yeni ve sadeleştirilmiş Messenger 4’ü duyurdu. Tasarımının sadeliği ve mesajlaşma ve bağlantı kurma odaklı güçlü özellikleriyle öne çıkan Messenger 4, önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kademeli olarak kullanıma sunulacak.

        Facebook’un aylık aktif kullanıcı sayısı 1.3 milyarı aşan mesajlaşma platformuna Messenger 4 ile getirdiği yeni özellikler şunlar:

        SEKMELER 9’DAN 3’E İNİYOR

        .png
        .png

        Messenger’ın şu anda var olan 9 sekmesini 3 sekmeye indirecek olan Facebook, tüm konuşmaları “Sohbetler” sekmesinin en önemli yerinde konumlandıracak. Her gün resim ve video paylaşan yüz milyonlarca kullanıcı için, Messenger 4’ün en üstünde “Kamera” gibi görsel iletişim özellikleri yer alacak.

        REKLAM

        Ayrıca, kullanıcılar Messenger 4’ün “Kişiler” sekmesine tıkladıklarında arkadaşlarını bulabilecek, insanların hikayelerini izleyebilecek ve çevrimiçi olan herkesi görebilecek.

        Kullanıcılar, “Keşfet” sekmesiyle ise son tekliflerden haberdar olmak adına işletmelere bağlanabilecek, Instant Games’de oyun oynayabilecek, bir sonraki seyahatlerini ayarlayabilecek, haberleri takip edebilecek.

        RUH HALİNE UYGUN EKRAN RENGİ

        .png
        .png

        Facebook, Messenger’da özel kullanıcı adları, emojiler ve sohbet renklerine odaklanan kullanıcılar için Messenger 4’e getirdiği yenilikle konuşmalardaki sohbet balonlarını kişiselleştirme ve birden fazla renk kullanabilme seçeneği verecek.

        .png
        .png

        Renk geçişleri adı verilen bu yenilikle kullanıcılar konuşma ekranının rengini ruh hallerini ya da sohbetin konusunu yansıtabilmek adına istedikleri zaman değiştirebilecek.

        VE KARANLIK MOD...

        Daha sade ve kullanımı kolay mesajlaşmaya odaklanan Messenger 4’te, Facebook, anket yapmak, canlı konum paylaşmak, oyun oynamak ya da grup görüntülü görüşme yapmak gibi özellikleri de sunmaya devam edecek.

        Sosyal ağ Messenger 4’ü aşamalı olarak kullanıma sunacak. Facebook, yakın gelecekte ayrıca telefonunuzdan gelen ışığı kesen Karanlık Mod gibi birkaç yeni özelliği de sunmayı planladığını açıkladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ