Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Fast food restoranındaki evlilik teklifi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

        Güney Afrika’da bir adam sevgilisine fast food restoranında evlilik teklifinde bulundu. Kadın teklife 'evet' yanıtını verdikten sonra mutluluktan ağladı. Ancak internette paylaşılan görüntülerde, evlilik teklifinin bir gazeteci tarafından alay konusu olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

        Anele isimli Twitter kullanıcısıattığı mesajda "Güney Afrikalı adam o kadar fakir ki fast food restoranında evlenme teklifi ediyor. Kesinlikle klas bir hareket değil" dedi.Gazetecinin attığı bu tweet'e yüzlerce tepki geldi. Yorumların ardından paylaşımını silen Anele, hesabını da kilitledi.

        Bunun üzerine fast food zinciri, videoya yanıt vererekçiftin bulunmasına olanak sağladı. Büyük markalar da çifte yardım edebilmek için sıraya girdi.

        Puma, Huawei, McDonald’s, Uber ve Audi gibidünyaca ünlü markalar çifte yardım teklifinde bulundu. Puma çifte 680 dolarlık hediye çeki verdi. Huawei ise evlilik hazırlığındaki çifte iki adet telefon hediye etti. Ayrıca çiftin kredi borcu olan banka, 20 bin dolarlık borcunu sildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ