Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölüm

        Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Birçok gelişmenin yaşandığı 40. bölüm sonrasındayeni bölüm fragmanını beklemeye koyulan izleyiciler, internette fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol ediyor. PekiFazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölüm özeti...

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

        Oyuncukadrosunda Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Ecem Baltacı ve Alp Navruz gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, 40. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen bölüm sonrasında izleyiciler bir sonraki hafta ekranagelecek olan bölüm hakkında bilgi sahibi edinmek ve ipuçlarını öğrenmek için yeni bölüm fragmanını beklemeye koyuldu.

        REKLAM

        Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı henüzyayınlanmadı ancak fragmanın birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan tanıtımla birlikte izleyicilere de 41. bölüm hakkında ipuçları verilecek.

        FAZİLERHANIM VE KIZLARI 40. BÖLÜM ÖZETİ

        Fazilet, bir yandan Sinan’a bir yandan Hazım’a ikili oynayarak, Hazan’ın haberi bile olmadan evlilik oyununu başlatır. Kafası karışan Sinan bir karar arifesindeyken Hazan ise kararını çoktan vermiş, Sinan’dan ayrılmaya kararlıdır. Oğullarının aynı kız için karşı karşıya gelmesinden korkan Hazım, bir yandan Yasemin’in şantajıyla boğuşurken diğer yanda olacakların önüne geçmek için Yağız’ı hedefine alır.

        Hazan yüzünden babasıyla karşı karşıya gelmek Yağız için hiç kolay olmayacaktır. Gördükleri psikolojik baskı Yağız ve Hazan arasındaki tansiyonu giderek yükseltir. Diğer yanda, Yasin, annesi ve Selin’le hayatının yüzleşmesini yaşarken Ece ve Selin tehlikeli bir şekilde karşı karşıya gelir. Gerçekler silah sesinin altında kalırken, Sinan’ın verdiği karar Yağız’ı da Hazan’ı da gafil avlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ