Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL TRT Spor canlı izle Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı yayın izle - Basketbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı için geri sayım başladı. Basketbolda 2022-2023 sezonu öncesi oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya gelecek iki ezeli rakibin mücadelesi öncesi merak edilen bilgileri bir araya getirdik. İşte, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçına dair ayrıntılar...

        2

        FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

        Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak.

        3

        FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA?

        Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

        TRT SPOR CANLI İZLE

        4

        İKİ TAKIM 171. KEZ KARŞI KARŞIYA

        Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında bugüne kadar oynanan 170 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 103'ünde Anadolu Efes, 67'sinde ise Fenerbahçe Beko gülen taraf oldu.

        5

        KUPADA 8. KEZ

        İki takım arasında şimdiye dek oynanan 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Anadolu Efes 4, Fenerbahçe Beko ise 3 kez galip ayrılan taraf oldu.

        6

        İlki 1985 yılında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası tarihinde bugüne kadar 23 kez boy gösteren Anadolu Efes, 12 kez mutlu sona ulaşarak bu anlamlı kupayı en çok kazanan takım olma unvanını elinde bulunduruyor.