Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Fotoğraflarda daha ince ve güzel çıkmak için tüyolar
        1

        Çoğu insan fotoğraflarda güzel çıkmadığını düşünür. Ancak bunun için sadece birkaç basit tüyo bilmek gerekiyor.

        2

        ABD'nin Chicago kentinde fotoğrafçılık yapan Rodríguez Krzywicki fotoğraf çekilirken yapılması ve yapılmaması gerekenleri fotoğraflarla gözler önüne seriyor.

        3

        Krzywicki aynı kıyafetlerle iki farklı poz veriyor ve iki kare arasında dağlar kadar fark bulunuyor.

        4

        Fotoğrafçı, photoshop olmadan sadece doğru duruş ile fotoğraflarda güzel çıkılabildiğini kanıtlıyor.

        5

        14 yaşından beri fotoğrafçılığa ilgi duyan Bonnie, aslında üniversitede gazetecilik okuduğunu fakat fotoğrafçılık alanında yüksek lisans yapmak için New Yok'a taşındığını söylüyor.

        6

        Camila Cabello, Donnel Rawlings gibi ünlülerle çalışma imkanı bulan Krzywicki, fotoğraf çekilirken rahat olamayan müşterilerden yola çıkarak bir Instagram hesabı açtığını ve tüyolarını paylaştığını dile getiriyor.

        7

        "Güven bilgiden gelir" diyen Bonnie, "Işık veya fotoğraf düzenleme hakkında saatlerce konuşabilirim. Ama kuantum fiziği hakkında sorular sorarsanız, muhtemelen terlemeye başlarım. Çünkü ne söyleyeceğime dair hiçbir fikrim yoktur.

        8

        Poz vermek de aslında aynı şey. Başlangıçta ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız devamı gelecektir ancak nasıl durmanız gerektiği konusunda hiçbir fikriniz yoksa, stres hakim olacak ve fotoğraf güzel çıkmayacaktır. Bu nedenle poz verirken güzel çıkmayı sağlayacak ipuçlarını paylaşmaya başladım" cümleleriyle hikayesini paylaşıyor.

        9

        İşte Bonnie'ye göre vermeniz ve vermemeniz gereken pozlar...