Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de sıcak saatler! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        MURIC ISRARI

        Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Vedat Muric, yaptığı açıklamayla yeni sezonda Rizespor'da kalacağını duyurmuştu.

        2

        Açıklamaya rağmen Fenerbahçeli yöneticiler, Kosovalı forveti transfer etmek için ısrarcı...

        3

        Çaykur Rizespor'la anlaşan yönetim, Vedat Muric'i ikna etmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

        4

        KOLAROV'DAN AYRILIK KONUŞMASI

        Roma'da Monchi'nin ayrılığı sonrası sportif direktör olarak göreve başlayan Gianluca Petrachi, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı Aleksandar Kolarov hakkında açıklamalarda bulundu.

        5

        İtalyan ekibi ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sırp sol bek hakkında konuşan Petrachi, "Kolarov benimle konuşmak istedi, durumunu anlattı. Görüşme talebi ondan geldi ve biz de oturup konuştuk" sözlerini kullandı.

        6

        İtalyan basını, 33 yaşındaki futbolcunun Petrachi ile konuşmasının 'ayrılık konuşması' olabileceğini belirtirken önümüzdeki günlerde transferin sonuçlanacağını kaydetti.

        7

        Öte yandan çalıştırdığı takımlarda sezon öncesi kamplarına büyük önem veren ve tüm sezonun yüklemesini burada yapan Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda tam kadro çalışmak istiyor. Ersun Yanal, gündemdeki Kolarov'un da bu doğrultuda Topuk Yaylası kampına katılmasını bekliyor. (Sporx)

        8

        GARRY KİRALIK DEĞİL BONSERVİSİYLE!

        Transferde hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, Garry Rodrigues transferinde geri sayıma geçerken bu konuda flaş bir iddia ortaya atıldı! Sarı-lacivertliler, kariyerini Suudi Arabistan'ın Al Ittihad kulübünde sürdüren tecrübeli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katabilir!

        9

        Geçen sezonun devre arasında 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Suudi Arabistan ekibine transfer olan Garry Rodrigues'in, Al Ittihad kulübünden alacaklarının olduğu öne sürüldü.

        10

        Suudi Arabistan temsilcisinin, Garry Rodrigues'e maaşlarını ödemediği, buna karşılık olarak tecrübeli yıldızın bonservisini eline aldığı iddia edildi. Garry Rodrigues ile her konuda anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerin bu transferi kiralık olarak değil, bonservisle bitireceği öne sürüldü.

        11

        VOLKAN GİDİYOR MU?

        Fenerbahçe'de Volkan Demirel konusunda belirsizlik yaşanıyor.

        12

        Teknik direktör Ersun Yanal, sözleşmesi 1 Temmuz 2019 tarihiyle sona eren tecrübeli file bekçisinin kalmasından yana görüş bildirirken sarı-lacivertli yönetimin ise Volkan'ın devam etmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.

        13

        Geçen sezon başında sözleşmesi 1 yıllığına uzatılan 37 yaşındaki file bekçisi bir süre kadro dışı kalmış, özür dilemesinin ardından ise affedilerek takımla birlikte çalışmaya geri dönmüştü.

        14

        ALTAY İMZAYI ATIYOR

        MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, genç kalecileri Altay Bayındır'ın transferi konusunda Fenerbahçe'yle anlaştıklarını söyledi. Başkan Yiğiner, "1,5 milyon avroya Altay'ı Fenerbahçe'ye vereceğiz. Onlar şu an futbolcuyla anlaşmaya çalışıyorlar. Bugün yarın imzayı atarlar." ifadelerini kullandı.

        15

        Altay'ın menajeri ise, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Altay'a bir ilgisi söz konusu ancak Ankaragücü'nün istediği rakamı Fenerbahçe ödemeyi kabul etti. Biz de Fenerbahçeli yetkililer ile ilk görüşmeyi yaptık. Şartları konuştuk. İkinci bir görüşme olacak. Transfer yüksek ihtimalle sonuçlanacak" diye konuştu.

        16

        GUSTAVO ÇOK ZOR

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtilen Marsilya'nın orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'ya İtalya'dan talip çıktı. Fransa basınında yer alan habere göre; Fiorentina, 32 yaşındaki futbolcu için Marsilya'ya 10 milyon euro teklif etti.

        17

        Marsilya'nın ciddi finansal sorunlar yaşadığı ve satış yapmak zorunda olması sebebiyle bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

        18

        ELJIF İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

        Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas'ın satışı için görüşmeler sürüyor. Transfer konusundan en ciddi takımlar Atletico Madrid ve Napoli...

        19

        Sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro civarı bir gelir beklediği Eljif için gelen teklifler şu ana kadar yeterli bulunmadı.

        20

        10 Temmuz'da Fenerbahçe'nin kampına katılacak olan Eljif'in transferinin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

        21

        Kanarya, Eljif Elmas için istediği rakamı bulamazsa oyuncuyla 1 sezon daha devam edilecek.

        22

        GOLCÜ BELİRSİZLİĞİ

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde en önemli maddelerin başında forvet bölgesi yer alıyor...

        23

        Geçtiğimiz sezon Slimani ve Frey'le hüsrana uğrayan Kanarya, kaliteli bir golcüyü takıma katmak istiyor.

        24

        Oyuncu satışı gerçekleşmediği için eli kolu bağlanan Fenerbahçe yönetimi, takas ihtimalleri üzerinde duruyor.

        25

        Eljif Elmas'ın Atletico Madrid'e satılması halinde Kalinic'in kadroya katılması söz konusu.

        26

        Yine Eljif'in içinde olduğu bir diğer ihtimal ise; Makedon oyuncunun Tottenham'a satılması ve Vincent Janssen'in Fenerbahçe'ye dönmesi...

        27

        ZAJC İÇİN 5 MİLYON

        Corriere dello Sport, Dinamo Kiev’in Zajc için Fenerbahçe’nin kapısını çaldığını iddia etti. Gazete, FIFA menajeri Alaaddin Güven’in “Zajc’ın Kiev’e gitmesi kariyeri açısından çok iyi olur. Çünkü Fener’de kendisini gösteremedi” şeklindeki sözlerine yer verip, Dinamo’nun 5 milyon euro önerdiğini yazdı. Fener’in ise bu teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ