Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi! Luan Peres ve Gustavo Henrique... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin sezon başında Jorge Jesus'un özel isteğiyle kadrosuna kattığı Luan Peres ve Gustavo Henrique için Brezilya basınından flaş bir iddia geldi.

        2

        Brezilya Serie A'nın iddialı ekiplerinden Sao Paulo'nun stoper transferi yapmak istediği belirtilirken, Güney Amerika temsilcisine Gustavo Henrique ve Luan Peres'in önerildiği öne sürüldü.

        3

        PERES ZOR, GUSTAVO OLABİLİR

        Haberde; Fenerbahçe'nin Luan Peres için 5.5 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği belirtildi.

        4

        Bu ücretin Sao Paulo için yüksek bir bedel olduğuna vurgu yapılarak transferin gerçekleşmesinin zor olduğu ifade edildi.

        5

        Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Gustavo Henrique'nin transferinin ise gerçekleşebileceği kaydedildi. İki kulübün makul bir rakamda anlaşmasının yüksek bir ihtimal olduğu belirtildi.

        6

        Sarı-lacivertliler, Luan Peres'i sezon başında 5.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'dan kadrosuna katmıştı.

        7

        Bu sezon sakatlık sorunları nedeniyle sadece 12 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki Brezilyalı savunmacı 1 asist yaptı.

        8

        Sarı lacivertli kulübe sezon başında 1.4 milyon euro kiralama ve 1.4 milyon euro şartlı satın alma opsiyonuyla Flamengo'dan transfer olan Gustavo Henrique ise 23 maçta forma giydi ve 3 gol atıp, 2 asist yaptı.

        9

        29 yaşındaki stoper, savunmada yaptığı kritik hatalar nedeniyle Jorge Jesus'un gözünden düştü ve yeni sezonda kadroda yer alması beklenmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ