Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Brezilyalı sağ bek Matheuzinho'ya sıkı takip! - Fenerbahçe FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına ligde ve Avrupa'da lider girdi. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler çalışmalara başladı.

        2

        Rotasını Brezilya'ya çeviren Fenerbahçe'nin, Flamengo'nun 22 yaşındaki sağ beki Matheuzinho ile ilgilendiği öne sürülüyor.

        3

        Sezon başında Flamengo'dan Willian Arao ve Gustavo Henrique transferlerini yapan Fenerbahçe, Brezilya kulübüyle olumlu ilişkiler kurdu.

        4

        Matheuzinho transferinde de bu ilişkileri kullanmayı planlayan sarı lacivertliler oyuncuyu 2.7 milyon euro gibi bir bedelle transfer etmek istiyor.

        5

        Flamengo'nun da Matheuzinho transferine sıcak baktığı iddia ediliyor. İki yıl önce Flamengo'ya transfer olan Matheuzinho 120 maça çıktı. Matheuzinho 120 maçta 4 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

        6

        Sağ bek, sağ kanat ve orta sahanın sağında görev alabilen genç isim, transfer edilirse kadroya genişlik kazandıracak.

        7

        Brezilyalı sağ bek oyuncusunun 2026 yılına kadar Flamengo ile sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre ise oyuncunun piyasa değeri 8 milyon euro.

        Haberi Hazırlayan: Özer Çak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ