Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Avrupa devlerinin Arda Güler kapışması - FB Transfer Haerleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fransız basını Barça ve PSG'nin, Fenerbahçe'nin 'Altın Çocuğu' Arda Güler için müthiş bir rekabet içinde olduğunu iddia etti.

        2

        Türkiye'de futbolun gelecek umutlarından olan Arda için iki kulüp yetkililerinin de Fenerbahçe ile görüştüğü ve büyük bir yarış içinde oldukları vurgulandı.

        3

        18 yaşında Fenerbahçe A takımında oynayan Arda hakkında Barcelona yönetimine verilen raporun çok pozitif olduğu da belirtildi.

        4

        Sadece futbolu değil, kişiliği ve olgunluğu hakkında da olumlu bir rapor hazırlandığı bildirilen haberde, 2005 doğumlu oyununun yeteneğinin ise tartışılmaz olduğu vurgulandı.

        5

        Arda'nın maliyetinin 20 milyon euroyu bulması beklendiği de hatırlatılan haberde, "Bunun ödemeye değer olup olmadığına dair çok fazla şüphe yok gibi. PSG de Barça'nın önüne geçip, yıldız oyuncuyu Parc dels Princes'e indirmeyi hedefliyor" denildi.

        6

        Arda'ya Borussia Napoli, Newcastle United, Dortmund, RB Leipzig, Ajax Amsterdam, Liverpool, Everton, Brighton&Hove Albion'un yanı sıra pek çok takımın ilgi gösterdiği de vrgulandı.