Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe için Marc Wilmots iddiası - Haberler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ligler koronavirüs nedeniyle dursa da 'Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak' sorusu gündemdeki yerini kaybetmiyor...

        2

        Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler için iddialar gelmeye devam ediyor.

        3

        Belçika basınından Fenerbahçe'nin hoca arayışları için bir iddia geldi. Voetbal24, Belçika Millî Takımı'nın eski hocası Marc Wilmots'un Fenerbahçe için Antwerp'in teklifini reddettiğini yazdı.

        4

        Wilmots'un Antwerp'e normalde sıcak bakabileceğini ancak 51 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile yürüttüğü görüşmeler nedeniyle teklifi geri çevirdiğini belirtti.

        5

        Haberde, Wilmots'un farklı bir takımın başına geçeceği ve bu takımın da Fenerbahçe olduğu vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin sona yaklaştığı kaydedildi.

        6

        2012-16 yılları arasında Belçika A Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Wilmots, sonrasında kısa süreli olarak Fildişi Sahilleri ve İran Milli Takımı'nı çalıştırdı.

        7

        SON OLARAK BLANC YAZILMIŞTI

        Geçtiğimiz günlerde Fransız basını, Fenerbahçe'nin 54 yaşındaki teknik direktör Laurent Blanc ile görüştüğünü yazmıştı.

        8

        Haberde, 2016'da PSG'deki görevini bıraktıktan sonra bir daha teknik direktörlük yapmayan Fransız teknik direktör için Fenerbahçe'nin doğru kulüp olduğu ifade edilmişti.

        9

        FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

        Eusebio Di Francesco

        13

        Mircea Lucescu

        14

        Laurent Blanc

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ