Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Kolarov, Rodrigues ve Deniz Türüç'te sona geldi! Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... İlk olarak Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Allahyar Sayyadmanesh ve Max Kruse ile başlayan transfer rüzgarı, Vedat Muriç ve Altay ile devam etti. Ancak Fenerbahçe durmayacak:

        2

        GARRY RODRİGUES

        Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımından 2 yıllığına kiralanan Galatasaray'ın eski yıldızı Garry Rodrigues'in resmi imzayı atması, sağlık kontrolünün ardından Topuk Yaylası kampına katılması bekleniyor.

        3

        Sarı-Lacivertliler’in daha önce ezeli rakibi Galatasaray’da forma giyen Yeşil Burun Adalı kanat oyuncusunun yıllık 4.2 milyon euro olan ücretinin 3 milyon eurosunu ödeyeceği, kalan bölümün Al İttihad tarafından karşılanacağı öğrenildi.

        4

        KOLAROV

        Fenerbahçe daha önce İstanbul’a getirip prensip anlaşmasına vardığı Kolarov konusunda da mutlu sona yakın. Fenerbahçe, Kolarov'u beklerken, Sırp savunmacı Roma ile yeni sezon hazırlıklarına start verdi.

        5

        Dün takım arkadaşlarıyla birlikte sağlık kontrolünden geçen 33 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymek istediğini yönetime bildirmişti. Son pürüzlerin halledilmesi bekleniyor.

        6

        DENİZ TÜRÜÇ

        Fenerbahçe, Deniz Türüç transferini de bitirdi. Kayserispor ile 3.5 milyon Euro için el sıkışan sarı-lacivertlilerin, transferi bugün-yarın resmen açıklaması bekleniyor.

        7

        Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki oyuncuyu hem sağ kanatta hem de forvet arkası bölgesinde oynayabildiği için tercih etti. Öte yandan Deniz transferinde Yasir Subaşı da Kayserispor'a verilecek.

        8

        ELJİF ELMAS

        İtalyan devi Napoli, Eljif Elmas'ın transferi için bu hafta girişimlerini hızlandırdı.

        9

        Fenerbahçe ile temasa geçen Napoli, Eljif ile anlaşmaya varması halinde sarı-lacivertlilerle bonservis pazarlığını sonlandırmak için masaya oturacak.

        10

        FEJSA

        Öte yandan Jailson ile de yolların ayrılması ve Fejsa transferinin de açıklanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ