Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Michy Batshuayi transferini açıkladı! Fenerbahçe'den Michy Batshuayi KAP bildirimi! Batshuayi'nin bonservisi ve maaşı ne kadar? - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe forvet transferinde rotayı geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ta forma giyen Michy Batshuayi'ye çevirmişti. İngiliz devi Chelsea'nin kadrosunda bulunan yıldız golcünün transferiyle ilgili resmi açıklama geldi. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

        2

        FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA!

        "Açıklama

        Kulübümüz, Michy Batshuayi’nin takımımıza transferi için Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

        Futbolcu, görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelmektedir.

        Fenerbahçe Spor Kulübü"

        3

        BELGELER YETİŞMEMİŞTİ!

        İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Nottingham Forest'ın Chelsea ve Belçikalı oyuncu ile her konuda anlaştığı ancak evrakların zamanında yetişmediği için transferin iptal olduğu iddia edildi.

        4

        BEŞİKTAŞ'TA 14 GOL ATTI

        Batshuayi geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. 28 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlılarda 42 maçta 14 gole imza atmıştı.

        5

        MICHY BATSHUYI KİMDİR?

        Chelsea takımında Forvet mevkinde forma giyen Michy Batshuayi, 02 Ekim 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 78 kilo olan Michy Batshuayi, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Michy Batshuayi, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Michy Batshuayi, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ