Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe maçı hangi kanalda, nasıl izlenir ve şifreli mi? FB maçı HD izle - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında bu akşam Fransa'nın Rennes takımını ağırlayacak. Peki Fenerbahçe - Rennes maçı saat kaçta hangi kanalda?

        2

        Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic yönetecek. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak. Karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

        3

        Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, grupta oynadığı 4 maç sonunda 10 puanla lider durumda bulunuyor.

        4

        Sarı-lacivertliler, aynı puana sahip ve averajla 2. sırada yer alan rakibini mağlup ederek, grubu lider tamamlamayı ve son 16 turuna direkt olarak adını yazdırmayı hedefliyor. İki takım arasında Fransa'da oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona ermişti.

        5

        FENERBAHÇE NASIL LİDER OLUR?

        Fenerbahçe, Rennes karşısında kazanması durumunda grubunu lider tamamlamayı garantileyecek. Sarı-lacivertli ekip, rakibiyle berabere kalması durumunda ise liderlik son maçta alınacak skorlara göre belirlenecek.

        6

        Grubun son maçlarında Fenerbahçe, Dinamo Kiev deplasmanına giderken, Rennes sahasında AEK Larnaca'yı konuk edecek.

        7

        FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

        Fenerbahçe, Rennes müsabakasında 3 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Mert Hakan Yandaş ile Luan Peres, zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Ligde oynanan Medipol Başakşehir müsabakasında sakatlanarak oyun alanını terk eden İsmail Yüksek de Rennes karşısında oynayamayacak.

        8

        JESUS'UN MUHTEMEL 11'İ

        Altay

        9

        Serdar Aziz

        16

        Valencia

        17

        Batshuayi

        18

        Rossi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ