Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Finansbank emekli EYT promosyon kampanyası ödemeleri 2023 | QNB Finansbank ne kadar EYT emekli maaş promosyonu veriyor?
        1

        Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi TBMM'de kabul edimesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı. Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle bankalar EYT banka promosyon kampanyaları da güncellendi. Peki, Finansbank ne kadar EYT emekli promosyonu veriyor? İşte 2023 QNB Finansbank EYT promosyon ödemeleri kampanyası detayları...

        2

        EYT'LİLER BANKA PROMOSYONU ALABİLECEK Mİ?

        Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek.

        3

        QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

        QNB Finansbank 8.000 TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü kampanyası yaptı.

        Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-3.499 TL aralığı 4.800 TL promosyon

        Ortalama Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499 TL aralığı 5.600 TL promosyon

        Ortalama Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999 TL aralığı 7.200 TL promosyon

        Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000 TL ve üzeri 8.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

        4

        EMEKLİ MAAŞI QNB FİNANSBANK'A NASIL TAŞINIR?

        QNB Finansbank müşterisi iseniz;

        Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi 0850 222 11 00 'ı arayıp cep telefonunuzdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

        Şubeye gelmeden size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz.

        QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

        5

        *Banka promosyon ödemeleri 15 Mart 2023 verilerini içermektedir. EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla promosyon ödemelerinde artış ihtimali oluştu. Detaylı bilgileri bankaların kendi resmi sitelerinden takip edebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ