Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Flaş iddia! Fenerbahçe'nin yeni hocası Sergiy Rebrov olacak - Fenerbahçe Haberleri
        1
        2

        Yönetici Selahattin Baki, dün yaptığı açıklamada "Camiamız teknik direktör beklentisinde. Çok iyi anlıyoruz. Sezon sonunda bu açıklamaları yapacağız" derken Romanya basınından flaş bir haber geldi.

        3

        Gazeta Sporturilor'un haberine göre; sarı-lacivertliler, Ersun Yanal'dan boşalan ve şimdilik Tahir Karapınar'ı getirdiği teknik direktörlük koltuğuna eski futbolcusu Sergiy Rebrov'u oturtacak.

        4

        Futbolculuğunda bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Ukraynalı hoca, şu anda Macaristan Ligi ekiplerinden Ferencvaros'un başında.

        5

        Haberde "Ferencvaros, Sergei Rebrov'un yerine teknik direktörlük görevi için Laszlo Boloni ile anlaştı. Rebrov, Fenerbahçe'ye gidiyor" denildi.

        6

        MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

        Geçtiğimiz günlerde Rebrov'un menajeri, Fenerbahçe'de teknik direktörlük için Ali Koç ile görüştüklerini söylemişti.

        7

        Rebrov'un temsilcisi konuyla ilgili, "Birkaç kez Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştük. Türkiye'de onu iyi hatırlıyorlar, orada oynamıştı. Rebrov'un teknik direktörlükteki başarılarını takip ediyorlar" ifadesini kullanmıştı.

        8

        BAŞARILI BİR KARİYER

        Teknik direktörlüğe ülkesinin dev ekiplerinden Dinamo Kiev'de başlayan Rebrov, burada Shakhtar Donetsk'in hegemonyasına son verdi.

        9

        2013-14'te başına geldiği takımla Ukrayna Kupasını kazanan 46 yaşındaki çalıştırıcı, ertesi sezon ise hem ligde hem kupada zafere ulaştı.

        10

        Rebrov, 2015-2016 sezonunda da şampiyonluk ipini göğüslerken ertesi sezon ise sadece süper kupa ile yetinip Kiev'den ayrıldı.

        11

        Sonrasında yaklaşık 1.5 sezon Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli Jeddah'ı çalıştıran Rebrov, 2018-2019 sezonunun başında ise Macaristan Ligi ekiplerinden Ferencvaros'un başına geçti.

        12

        Rebrov burada ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşırken bu sezon da 9 puan farkla lider durumda bulunuyor.

        13

        BJELICA'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

        Teknik direktörlüğe sezon sonuna kadar Tahir Karapınar'ı getiren Fenerbahçe'nin ilgilendiği hocalardan olan Nenad Bjelica, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu:

        14

        "Türk basınında neredeyse 1 aydır çok fazla haber çıkıyor. Şimdiye kadar birçok isim yazdılar. Şu anda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben de bilmiyorum."

        15

        "Onlardan 1 aydır haber alamadım. Son temasımızı 1 ay önce yapmıştık, ilerleyen bir durum yok. O zaman ortada bir anlaşma yoktu."

        16

        "Birçok yerden telefon alıyorum ama nereye gideceğim belli değil. Şunu net olarak söyleyebilirim ki; Fenerbahçe benimle ilgilenen tek kulüp değil."

        17

        "FENERBAHÇE HARİKA BİR KULÜP, GÜZEL OLURDU"

        "Benimle ilgilenen takımları söyleyemem. Ama 5 büyük ligde yer almak istiyorum. Stadyumun dolu olduğu, futboldan zevk alınan ve iyi bir atmosferin olduğu yere gitmek istiyorum."

        18

        "Ama Fenerbahçe de harika bir kulüp, bunu söyleyebilirim. Benim için güzel bir meydan okuma olurdu."