Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Fotoğraf çekilirken ayağa kalkıyor!
        1

        Malta cinsi köpek Coco, ayaklarının üzerinde durmayı çok seviyor. Hatta tabiri caizse 'kalk' komutunu öğrendiği günden bu yana Coco ön ayaklarını yere koymuyor.

        2

        Bu duruşunun üzerine sahibi Katee Lauchner'ın Instagram hesabı açtığı Coco ve kız kardeşi Cici'yi 250 bin kullanıcı takip ediyor.

        3

        Daha önce 13 yıl boyunca başka bir Malta cinsi köpekleri olduğunu belirten Coco'nun sahibi Katee Lauchner, köpeklerinin hayatını kaybetmesinin ardından yeni bir tüylü dost almaya karar verdi. Ardından da Coco'yu buldu.

        4

        Coco'nun yalnız kalmasını istemeyen Katee, ona arkadaş olması için yine Malta cinsi olan Cici'yi sahiplendi.

        5

        Sahibinin anlattığına göre eve geldiği ilk hafta oturmayı öğrenen Coco, bir sonraki hafta ise yatıp yuvarlanmayı öğrendi. Ardından diğer numaraları öğrenmeye devam etti.

        6

        Coco'nun arka ayakları üzerine yükselmeye başlaması uzun sürmedi. İnsanlar bu pozdan hoşlanmaya başlayınca, Coco ilgiden dolayı daha çok ayaklarının üzerinde durmaya başladı.

        7

        Sahibi Katee, Coco için "Coco insana çok benziyor. Oyuncaklarıyla oynamaktansa koltukta yanınıza oturup göbeğini sevdirmeyi tercih ediyor" dedi.

        8

        Sosyal medya fenomeni olmalarının yanı sıra Cici ve Coco, Phoenix Çocuk Hastanesi’nde terapi köpeği olarak çalışıyorlar.

        9

        İşte sevimli köpek Coco!