Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dizi aşkı gerçeğe mi dönüştü? Furkan Andıç ve Aybüke Pusat sarmaş dolaş yakalandı! - Son dakika magazin haberleri
        1

        2019'da 'Her Yerde Sen' dizisinde rol gereği aşk yaşayan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı.

        2

        Bu dedikodu, Dilan Çiçek Deniz ile yakın arkadaş olan Aybüke Pusat’ın dostluğunu bitirmişti. Çünkü Andıç, bir dönem de Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamıştı.

        3

        HAYRANLARI YİNE YAKALADI

        İddiaya göre; Adı sık sık aşk iddialarına karışan ikili, önceki gün sarmaş dolaş objektiflere yansıdı. Andıç ve Pusat'ın bu samimi fotoğrafı sosyal medyada hızla yayıldı. Daha önce de havalimanında hayranlarının objektiflerine takılan Andıç ile Pusat, yine "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi.

        4

        "SADECE ARKADAŞIZ"

        Pusat, daha önce aşk söylentileri hakkında, "Furkan ile ilişkimiz yok. Sadece arkadaşız. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        ARKADAŞINI SİLDİ

        Dilan Çiçek Deniz, aynı dizide rol alan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın yakınlaşmasına sinirlenmişti. Oyuncu, yakın arkadaşını sosyal medya hesabından silmişti.

        6

        Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında katıldığı Miss Turkey'de ikinci, Aybüke Pusat ise dördüncü seçilmişti. Yarışmanın birincisi Amine Gülşe olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ