Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? GS Alanya maçı saat kaçta hangi kanalda? Fatih Terim'in 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den yayımlanacak. Müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

        2

        Süper Lig'e 2'de 2 yaparak giren ancak sonrasındaki 2 karşılaşmada birer beraberlik ve yenilgi yaşayan Galatasaray, haftaya 7 puanla 4. sırada girdi.

        3

        Sezona iyi bir başlangıç yapan ve 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor ise maç eksiği ile 2. sırada yer alıyor.

        4

        SON 3 MAÇINI KAZANAMADI

        Galatasaray, çıktığı son 3 resmi maçta galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı takım, ligin 3. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İskoçya'nın Rangers takımına 2-1 yenilerek elendi. Galatasaray, ardından ligin 4. hafta müsabakasında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu.

        5

        9. RANDEVU

        Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de 9. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında 2016-2017 sezonundan bu yana yaşanan rekabette Galatasaray ilk 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alırken hiç mağlup olmadı. Alanya temsilcisi, son karşılaşmalarında geçen sezon konuk ettiği rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti.

        6

        Fatih Terim'in Alanyaspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Fatih Öztürk

        16

        Falcao

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ