Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray-Ankara Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray ZTK maçı hangi kanalda yayınlanacak? - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Dünya Kupası arasının ardından sahne alıyor... Sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

        2

        Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelede 90 dakika sonucunda eşitlik bozulmazsa uzatmalara, orada da eşitlik devam ederse kazananını seri penaltı atışları belirleyecek.

        3

        İKİ TAKIMIN ÜÇÜNCÜ REANDEVUSU

        Galatasaray ile Ankara Keçiörengücü son olarak 2018-2019 sezonunda Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda karşı karşıya geldi.

        4

        Ankara'daki ilk maçı sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla kazanırken, İstanbul'daki mücadele de 1-1 sona ermişti.

        5

        4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

        Dünya Kupası arasına girmeden önce Galatasaray'ın, 3'ü Spor Toto Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 4 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i, Türkiye Kupası'nda da Ofspor'u mağlup etti.

        6

        5 HAZIRLIK MAÇI YAPTI

        Galatasaray, Dünya Kupası arasında 3'ü Antalya'da, 2'si İstanbul'da olmak üzere 5 hazırlık maçı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Toulouse'u 2-1 mağlup ederken, Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 ve Lazio'ya 2-1 yenildi. Adana Demirspor ile de 2-2 berabere kaldı.

        7

        İKİ TAKIMIN KUPA YOLU

        Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası'na 3. Eleme Turu'ndan katıldı. Sarı-kırmızılılar, bu turda Kastamonuspor'u 7-0'lık skorla geçerken, 4. turda da Ofspor'u 2-1'lik skorla eledi ve 5. tura yükseldi. Ankara Keçiörengücü de kupa serüvenine 3. turdan başladı. Ankara ekibi, 3. turda Diyarbekirspor'u 4-1, 4. turda da Bulvarspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek 5. tura çıktı.

        8

        GALATASARAY-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Galatasaray ile Keçiörengücü arasında Nef Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı bu akşam saat 21.00'de başlayacak. Mücadele A Spor'dan yayınlanacak.

        9

        ÇAĞDAŞ ALTAY DÜDÜK ÇALACAK

        Galatasaray - Ankara Keçiörengücü maçını hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Gökhan Barcın yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Özütoprak olacak.