Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? GS Barça UEFA maçı şifreli mi ve hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray maçı EXXEN şifresiz canlı izle! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 0-0'ın rövanş maçında Barcelona'yı konuk edecek. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Orsato'nun yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Fabiano Preti yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

        2

        Müsabaka Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak. Bu maçta galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşma berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısı dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

        3

        LİGDE BAŞKA AVRUPA'DA BAŞKA!

        Galatasaray, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Süper Lig'dekinden farklı bir performans ortaya koyuyor. Süper Lig'de geride kalan 29 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, topladığı 38 puanla 11. sırada bulunuyor.

        4

        "Cimbom" UEFA Avrupa Ligi'nde ise yoluna yenilgisiz devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, elemelerdeki 4 maçta ikişer galibiyet ve beraberlik elde ederken, grupta üçer galibiyet ve beraberlik yaşadı. Galatasaray, grup lideri olduğu için doğrudan yükseldiği son 16 turunda ise ilk maçından beraberlikle döndü.

        5

        Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasındaki 3 dış saha maçı ve son 16 turunda Barcelona'ya konuk olduğu ilk müsabaka olmak üzere toplam 4 mücadelede gol yemedi.

        6

        TORRENT’İN GALİBİYET ŞİFRELERİ

        Galatasaray’a geldikten yaklaşık 2 ay sonra takımına istediği futbolu oynatmaya başlayan teknik direktör Domenec Torrent, galibiyetin şifrelerini belirledi.

        7

        Oyuncularını dev maça hazırlayan İspanyol teknik adam, takım savunmasını ön planda tutuyor. Kontrataklarda taraftarın da büyük desteğiyle takımından hızlı ileri çıkmalarını isteyen Torrent, orta sahadan da devamlı baskı bekliyor.

        8

        ÖNCELİK DAİMA SAVUNMA

        Barcelona’ya karşı deplasmanda uyguladığı taktiği sürdürmek isteyen Torrent, önceliğin daima takım savunmasına verilmesini istedi. İki beki Boey ve Aanholt’a gereksiz ileri çıkmamaları gerektiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, kanatları Babel ve Kerem’den de top rakibe geçince geriye çabuk dönmelerini istedi.

        9

        YOĞUN BASKI

        İlk maçta performanslarıyla beğeni toplayan Taylan ve Berkan ikilisini sürekli presle görevlendiren İspanyol antrenör, rakibi hataya zorlayacak. Orta sahanın ofansif tarafında Feghouli’ye güvenen Torrent, Cezayirli’nin kilit rol oynayacağı görüşünde…

        10

        HIZLI ATAK

        Topu kazanır kazanmaz kanat oyuncularının boşa çıkmasını ve top istemesi gerektiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, özellikle son haftalardaki formuyla yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu’nun kanattan sık sık içe kat ederek rakibin dengesini bozmayı amaçlıyor. Uzun süre sonra derbide eski günlerine dönüş sinyali veren Mohamed’in ise sürekli hareketli ve önde baskı yapması istendi.

        11

        TEK EKSİK ARDA TURAN

        Galatasaray'da sakatlığı olan kaptan Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

        12

        Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'deki son 5 maç ve Barcelona ile deplasmanda yapılan ilk karşılaşmada forma giyemeyen Arda, yine süre alamayacak.

        34

        FERRAN TORRES

        35

        AUBAMEYANG

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ