Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Garry Rodrigues'in bonservis bedeli belli oldu! Resmi ağızdan açıklama... - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Garry Rodrigues gündemi sıcaklığını koruyor! Bundan birkaç yıl öncesine kadar amatör kümede top koşturan 27 yaşındaki golcü, transferin de yıldızı!

        2

        Fatih Terim yönetiminde 21. şampiyonluğuna yürüyen ve Göztepe maçından 1 puan çıkarması durumunda bunu başaracak olan Galatasaray'da son dönemin en büyük yıldızı Garry Rodrgiues, ülke dışında da gündem oldu.

        3

        FATİH TERİM'LE ŞAHLANDI!

        Fatih Terim göreve gelmeden önce 15 maçta 1 gol, 3 asistle oynayan 27 yaşındaki oyuncu, İmparator’la birlikte adeta şaha kalktı.

        4

        Son 17 maçta 8 gol, 7 asistlik performansıyla döktüren Rodrigues, kritik haftalarda büyük bir sorumluluk alıp şampiyonluk yarışının en kilit isimlerinden biri oldu.

        5

        Muhteşem performansıyla Bruma’yı hiç aratmayan, transferin de gözdesi olan Rodrigues için Avrupa’nın dev kulüpleri Galatasaray yönetiminin kapısını aşındırmaya başladı.

        6

        BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANDI!

        İngiltere basınına değerlendirmelerde bulunan Adil Araboğlu, "Evet birçok kulübün onu istediğinin farkındayız. Beş Avrupa ekibi geçen hafta onu izlemek için temsilcilerini gönderdi."

        7

        "Bugün için baktığımda Garry Rodrigues'in bonservis bedelinin 30 milyon euro olduğunu düşünüyorum. Yine de her şey yaz dönemindeki transfer sezonunda netleşir" yorumunda bulundu.

        8

        25 MİLYONA RAZI OLABİLİRLER

        Akşam'da yer alan habere göre West Ham United'ın mart ayında 27 yaşındaki kanat oyuncusu için 12 milyon Euro teklif ettiği ancak Galatasaray'm 18 milyon Euro'dan kapıyı açtığı belirtildi.

        9

        Bugün içinse 18 milyon Euro da Garry Rodrigues için yeterli olmayacak. İngiltere'den onu isteyen takımların yaptığı araştırmaya göre; bu futbolcu için 25 milyon Euro gibi bir rakamın kasadan çıkması söz konusu.

        10

        Pazarlıklar sonrasında Galatasaray'ın 30 yerine 25 milyon Euro'ya razı olacağı söyleniyor. Her şey yapılacak resmi görüşmelere bağlı.

        11

        EVERTON VE NEVVCASTLE İSTEDİ

        İngiliz sitesinde yapılan değerlendirmede, Rodrigues'in son olarak Akhisarspor'a karşı 2 asist yaptığı ve takımını şampiyonluk yolunda taşıdığı kaydedildi.

        12

        İngiltere'den bu futbolcuyla en ciddi ilgilenen ekiplerin Everton ve Newcastle United olduğu yazıldı.