Midtsjö'den altın siftah!
Galatasaray, çok zorlandığı maçta Adana Demirspor'u son bölümde bulduğu gollerle 2-0 yenerken, Fredrik Midtsjö mücadeleye damgasını vurdu. 86. dakikada ceza sahası dışından fileleri havalandırarak Adana Demir'in kilidini açan Norveçli orta saha, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti.
"Uzun zaman olmuştu gol attığım, iyi oldu bu gol. Takım için de iyi oldu. Amaç şampiyon olmak. 14 galibiyet üstüne 1 kayıp yaşadık. Burada harika bir atmosfer ve taraftar var. Onlara layık şekilde oynamaya devam edeceğiz."
Öte yandan mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Futbolcular tribünlere giderek galibiyeti taraftarlarla kutladı.
Galibiyet golünü kaydeden Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, kale arkasında bulunan tribüne giderek sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.