Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi - Falcao ateşi yandı - GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, devre arasında transfer edilen ve sezonu 30 golle gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne için konuşulan senaryoları doğruladı!

        2

        Albayrak, Senegalli yıldız için 8 takımdan transfer teklifi aldıklarını duyurdu! Diagne'nin satışını bekleyen Galatasaray'da Albayrak, Falcao için de flaş bir açıklama yaptı. Abdurrahim Albayrak, "Falcao için temasımız var" derken Galatasaray, Kolombiyalı golcü için Monaco ve oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor.

        3

        Hala üst seviyede oynayabileceğini düşünen ve Çin ile Arap pazarına soğuk bakan Falcao'nun Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

        4

        Yeniden yapılanmaya giden ve Kolombiyalı yıldızın maaşından kurtulmak isteyen Monaco'yla görüşen sarı-kırmızılılar, Falcao'yu bonservis ödemeden kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

        5

        Falcao transferine 5 milyon Euro civarında bir bütçe ayıran sarı-kırmızılılar, 8 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulmanın peşinde olan Fransız ekibine "3 milyon Euro'sunu siz karşılayın, zararınız az olsun" teklifi sunmuştu.

        6

        Galatasaray'ın bu transferdeki diğer seçeneği ise 5 milyon Euro maaş teklifinin üstüne Falcao'ya 3 milyon Euro da imza parası vererek bu transferi noktalamasıydı.

        7

        Sarı-kırmızılıların bir kez daha oyuncunun menajeri ve Monaco ile masaya oturacağı, aradaki son pürüzlerin gidermeye çalışacağı kaydedildi. Kulislerde konuşulanlara göre iki seçenek için de bastıran Galatasaray'da idarecilerin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor!

        8

        WANYAMA "TAMAM" GİBİ!

        Jean Michael Seri dışında orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlayan Galatasaray, Victor Wanyama transferinde son aşamaya geldi! Tottenham'da kadroda düşünülmeyen ve satış listesine konan Kenyalı oyuncu için İngiliz ekibiyle masaya oturan Galatasaray'ın anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

        9

        Şampiyonlar Ligi cazibesiyle Wanyama'nın da aklını çelen sarı-kırmızılıların, son pürüzleri gidermeye çalıştığı, transferi kısa süre içerisinde tamamlamaya çalıştıkları kaydedildi.

        10

        Teknik direktör Fatih Terim'in 6 numara için çok istediği Wanyama'da sorun çıkması durumunda ise Galatasaray'ın bir süre önce el sıkışılan Morgan Schneiderlin'e gideceği belirtildi.

        11

        Sarı-kırmızılılar daha önce Everton'la masaya oturmuş ve Fransız orta saha için kiralık olarak anlaşmaya varmıştı. Galatasaray'ın Schneiderlin ile yıllık 2,5 milyon Euro'ya el sıkıştığı öne sürülmüştü.

        12

        SAMATTA, DIAGNE, FALCAO VE MITROGLOU'YA BAĞLI

        Santrfor için bir değil iki takviye düşünen Galatasaray'da Mbwana Samatta transferi, Radamel Falcao ve Kostas Mitroglou'ya bağlı durumda. Fatih Terim'in yönetimden alınmasını rica ettiği Tanzanyalı forvet, şu aşamada FFP engeline takılmış durumda.

        13

        Hali hazırda elde ettiği geliri Christian Luyindama'nın bonservisine harcayan sarı-kırmızılılar, Mbaye Diagne transferinde umduğu anlaşmayı sağlaması, Falcao transferini ise düşük bedel ya da bonservissiz tamamlaması durumunda Genk ile bir kez daha temasa geçecek.

        14

        Bekleneni veremeyen ve 1,5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou ile yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray, bunu sözleşme fesih bedeli ödemeden gerçekleştirmesi durumunda Samatta'yı da kadrosuna katmayı planlıyor.

        15

        Samatta'nın bonservisini elinde bulunduran Genk'in Tanzayalı golcü için ilk etapta 10 milyon Euro talep ettiği belirtilirken sarı-kırmızılıların bu fiyatı daha aşağıya çekmek üzere olduğu kaydedildi. Galatasaray'ın Belçika ekibiyle dirsek teması halinde olduğu, şartların gerçekleşmesi durumunda ise Samatta için yoğun çaba harcayacağı öğrenildi.

        16

        BANEGA GELİŞMESİ

        Galatasaray, Sevilla Kulübü ile Arjantinli futbolcu Ever Banega’nın transferi için pazarlıklarını sürdürürken, transferde önemli gelişmeler yaşandı. İspanyol ekibi, orta saha takviyelerine devam etti. Fernando ve Oliver Torres’in ardından, Guanghzou Evergrande kulübünden Gudelj de kadroya dahil oldu.

        17

        Sevilla’nın art arda yaptığı orta saha takviyelerinin ardından Ever Banega’nın “Aslan” olma ihtimali de güç kazandı. İspanyolların, Galatasaray’a gitmek isteyen Arjantinli yıldıza izin vermesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ