Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Norveçli yıldız sürprizi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin satışı için geri sayım devam ediyor.

        2

        Arabistan ekibi Al Nasr'ın yaptığı 15 milyon Euro'luk teklifi kabul eden sarı-kırmızılılar, bu transferin resmiye dökülmesi için Afrika Kupası'nın tamamlanmasını bekliyor.

        3

        Al Nasr'ın senelik 4 milyon Euro'luk teklifini kabul eden Diagne'nin gitmesiyle forvet transferi için adımlar atılmaya başlanacak.

        4

        Chicharito lakaplı Javier Hernandez için geçtiğimiz günlerde nabız yoklaması yapan sarı-kırmızılıar, yıldız oyuncunun kulübü West Ham'ın bonservis istemesi nedeniyle geri adım atmıştı.

        5

        İKİ YILDIZ İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

        Galatasaraylı yetkililer, 1. forvet için eski adaylara geri dönerken Radamel Falcao, Vincent Aboubakar ve Benjamin Tetteh isimleri yeniden öne çıktı.

        6

        Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon adından söz ettirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Radamel Falcao transferini kiralama formülüyla halletmek istiyor.

        10

        Tıpkı Beşiktaş'ın yaptığı gibi kiralama seçeneği üzerinde duran Galatasaray, sözleşmeye satın alma opsiyonunu da ekletmek istiyor.

        11

        Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Kamerunlu yıldızda en büyük problem ise sakatlık sorunu.

        12

        27 yaşındaki futbolcunun son dönemde yaşadığı sakatlıklar dikkat çekerken teknik heyet bu konuda da detaylı bir araştırma içinde.

        13

        TETTEH'TE TEK SORUN...

        Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında da gündemine gelen Benjamin Tetteh'te ise tek sorun bonservis.

        14

        Sparta Prag'a 2 milyon Euro teklif ettiği konuşulan sarı-kırmızılıların Ganalı golcüyle yaptığı görüşmelerin ise olumlu ilerlediği kaydedildi.

        15

        Çek ekibinin inadının kırılmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, teklifin kabul edilmesi halinde resmi imzayı attıracak.

        19

        3 kulvarda mücadele edeceği geniş bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in kiralamayı düşündüğü Martin Ödegaard'a talip oldu.

        20

        Geçtiğimiz sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse'de geçiren 20 yaşındaki futbolcunun bu sezonu da aynı formülle geçirmesinin planlandığı ifade edilirken Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle en büyük aday olduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ