Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray TERİM'DEN NET MESAJ! Galatasaray'ın Kayserispor maçı muhtemel 11'i belli oldu! - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de 8’de 8 yaptıktan sonra Ankaragücü’ne yenilen ardından da evinde Sivas’la berabere kalan Galatasaray, bu akşam Kayserispor deplasmanına çıkacak. Liderliği Beşiktaş’a kaptırdıktan sonra şampiyonluk yolundaki bir diğer ezeli rakibi Fenerbahçe’yle de puanları eşitleyen Cimbom, kötü gidişe Kayseri deplasmanında ‘Dur’ demek istiyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; hafta arasında yaşanan Belhanda krizinin takımına olumsuz şekilde yansımaması için elinden geleni yapan teknik direktör Fatih Terim, dün akşam Beşiktaş’ın da kazanmasıyla oyuncularından mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkmalarını istedi. Ankaragücü deplasmanında hakem hatalarıyla yenildiklerini düşünen İmparator, geçen hafta oynanan Sivasspor maçında ise oyuncularının kazanabilecekleri bir mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarına inanıyor.

        3

        Kalan haftalarda yaşanacak basit puan kayıplarının kendilerini şampiyonluktan edebileceğini oyuncularına hatırlatan Terim’in, “Önemli bir avantajı kaybettik. Önümüzdeki her maç çok kritik… Mutlaka rakiplerimiz de kalan haftalarda puan kaybedecektir. Ancak bizim de bu periyotta kazanarak ilerlememiz lazım… Özellikle geçen hafta alabileceğimiz 2 puanı sahada bıraktık. Kayseri maçında kazanma hırsınızı herkese gösterin. Bir daha hata yapmanızı istemiyorum” sözleriyle takımına uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

        4

        MOHAMED 1 ADIM ÖNDE

        Geçtiğimiz hafta oynanan Sivas maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Mostafa Mohamed’in bu akşamki Kayseri maçında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. Sivas’a 2 gol birden atan Radamel Falcao’nun da formda olduğunu gören teknik direktör Fatih Terim, buna rağmen oyun planını henüz bozmak istemiyor.

        5

        Aklının bir köşesinde çift forvet planı yatan deneyimli teknik adam, ilk 11’inde ise şimdilik tek forvet düşünüyor. Skorun gidişatına göre Falcao’yu sahaya sürmeyi planlayan İmparator’un 1 maçlık cezasını tamamlayan Mohamed’in özellikle orta saha desteğinden dolayı Mısırlı’yı 1 adım önde gördüğü ifade edildi.

        6

        MUHTEMEL 11

        Fernando Muslera