Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a servet geliyor! Icardi, Torreira ve Zaniolo için 60 milyon euro... - Galatasaray GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in lideri Galatasaray 14 maçlık tarihi serisiyle Avrupa'nın gündemine gelirken sarı-kırmızılıların yıldızları da ilgiyi üzerinde tutmaya devam ediyor.

        2

        Şampiyonluk yolundaki kritik virajları bir bir dönen Galatasaray'da hemen hemen her hafta farklı bir yıldız ön plana çıkarken Avrupa basınından da transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

        3

        Sarı-kırmızılıların birçok oyuncusuna teklifler bulunduğu Başkan Dursun Özbek tarafından da dile getirilirken İtalyan basınına göre bu isimlerin başında üç yıldız bulunuyor. 

        4

        İtalya'da çıkan haberlere göre İtalyan devi Milan, Galatasaray'ın üç futbolcusu için kolları sıvamış durumda. 

        5

        İddialara göre kırmızı-siyahlılar, Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo ile yakından ilgileniyor.

        6

        Habere göre Milan, ikisi Galatasaray'ın futbolcusu olan üç Aslan için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor ve hesaplarını da buna göre yapıyor.

        7

        İtalyan basınındaki haberde şu ifadelere yer verildi: Milan'ın yaz transfer dönemi geçen sezondan daha farklı olacak. Aslında çalışmalara şimdiden başladılar.

        8

        Kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre; takımın omurgasını oluşturacak isimler üzerinde duruluyor. Tabii her şey değişebilir ama gelişmeler Şampiyonlar Ligi gelirine göre hesaplanıyor.

         

        9

        Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı hesaplayan Milan, kasasına ilk etapta 70 milyon euro para koyacak ve bu gelirin büyük bir kısmı transferler için harcayacak. Bu nedenle hareketli bir dönem geçirecek. Öncelikli hedef orta saha...

        10

        İLK HEDEF LUCAS TORREIRA

        Milan, takımı güçlendirmek için 60 milyon euroyu kasasından çıkaracak. Bu paranın 15 milyon eurosuyla ise Galatasaray'dan Lucas Torreira'yı almayı planlıyor. Alınacak diğer iki oyuncu da yine Galatasaray'dan... 

        11

        Bunlardan biri bilindiği gibi Nicolo Zaniolo... 35 milyon euro serbest kalma bedeli var. Milano ekibi, forvete de takviye yapacak ve öncelikli hedeflerden biri yine Galatasaray'da oynayan Mauro Icardi. 

        12

        Eğer bu üç oyuncu da transfer edilirse Milan oldukça güçlü bir hale gelecek. Ancak başka takviyeler de olacaktır. Olası oyuncu satışından elde edilecek gelirlerle kadro daha da güçlü hale gelebilir.

        13

        NELSSON İÇİN DE REKABET VAR!

        Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızı paylaşılamıyor... İtalyan basını, genç stoper için Serie A ekipleri Milan ve Atalanta'nın yakın takipte olduğunu yazdı. 

        14

        İki takımın da Şampiyonlar Ligi mücadelesi verdiği ve gelecek yıl Düşler Arenası'na katılmaları halinde Nelsson'u transfer etmek istedikleri belirtildi. Galatasaray'a geçen sezon başında gelen Danimarkalı stoperin serbest kalma bedeli ise 25 milyon euro. 

         

        15

        Sarı-Kırmızılılar, bu miktarın altında bir rakama Victor Nelsson'u bırakmak istemiyor.

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ