Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! Her an açıklanabilir - (Galatasaray transfer haberleri 8 Haziran) - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonluğu üst üste iki senedir kimselere kaptırmayan Galatasaray'da yönetim yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

        2

        Artık gözünü bir yandan Avrupa'da da başarıya çeviren Galatasaray, geçen sezon beklentilerin altında kalınan Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadroyla iyi bir sezon geçirmek istiyor.

        3

        Ancak UEFA ile yaptığı FFP anlaşması nedeniyle sattığı oyuncu kadar bonservisli oyuncu alabilecek olan Galatasaraylı kurmaylar, önceliği satışa verdi.

        4

        Pek çok isimle temas halinde olan sarı-kırmızılı idareciler, Fatih Terim'in de raporu doğrultusunda kulübü mali açıdan sıkıntıya sokmayacak olan bonservissiz oyuncuları da gündemlerine aldı.

        5

        Başarılı bir sezon geçiren ve 2019 yazını çifte kupayla kapatan Galatasaray'da birçok yıldıza sözlü teklifler gelirken sarı-kırmızılı kurmaylar, bu tekliflerin ciddileşmesi halinde harekete geçecek.

        6

        Galatasaray'ın bu noktada gelir beklediği öncelikli oyuncuları 30 golle gol kralı olsa da sarı-kırmızılı formayla beklentilerin altında kalan Mbaye Diagne ve özellikle Orta Doğu'da ciddi bir pazarı olan Younes Belhanda...

        7

        Sezonu gol kralı tamamlayan Mbaye Diagne, Afrika Uluslar Kupası için Türkiye'den ayrılırken yaptığı Senegal basınına yaptığı açıklamada önceliğini maddiyata verdiğini dile getirmiş ve tepki çekmişti.

        8

        Özellikle Çin ve Arabistan pazarında talipleri olan yıldız futbolcu için yönetimin Fatih Terim'e danıştığı, tecrübeli teknik direktörün ise iyi bir teklif gelmesi durumunda Senegalli'nin satışına onay verdiği öğrenildi.

        9

        Devre arasında transfer olduğu sarı-kırmızılılarda performansıyla kafalarda soru işareti yaratan Senegalli futbolcu 10 milyon Euro ya da daha üstünde bir teklif gelmesi halinde satılacak.

        10

        Transfer olduğu günden bu yana Wesley Sneijder'le kıyaslanan Younes Belhanda da yönetimin ciddi bir gelir kalemi beklediği diğer isim.

        11

        Devre arasında Monaco'nun yanı sıra Arap Yarımadası'ndan teklifler alan ancak Fatih Terim'in şampiyonluk için gidişine izin vermediği yıldız futbolcunun talipleri yine mevcut.

        12

        Arap kulüplerinin gözdesi olan Belhanda'yı 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam düşünen sarı-kırmızılı idareciler, bu meblağın gelmesi durumunda Faslı yıldızın gidişine izin verecek.

        13

        DIAGNE YERİNE LLORENTE!

        Mbaye Diagne'yi yollayarak transfer için kaynak yaratmayı planlayan Galatasaraylı kurmaylar, UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasını ise imza parasıyla aşmak istiyor

        14

        Futbolculara ödenen imza parası, FFP şartlarına göre zarar olarak yazılmazken Galatasaray bonservisi elinde olan yıldızları takibe aldı. Sarı-kırmızılıların gündemine bu noktada Fernando Llorente geldi.

        15

        Tottenham'ın sözleşmesini uzatmadığı 34 yaşındaki yıldız futbolcu boşa çıktı. İngiltere'de hafta 100 bin sterlin kazanan Llorente'nin bu rakamlara ulaşan bir teklif almadığı öğrenildi.

        16

        Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın Fernando Llorente için temaslarda bulunacağı, 34 yaşındaki yıldıza uygun bir teklif yapacağı kaydedildi.

        17

        Daha önce Athletic, Juventus, Sevilla gibi devlerin de formasını giyen Llorente'nin ilk düşüncesinin ülkesine dönmek olduğu ancak Şampiyonlar Ligi kozuyla Galatasaray'a gelmeye de sıcak bakabileceği öğrenildi.

        18

        Vergiler düşülmeden İngiltere'de yılda 4,8 milyon sterlin kazanan golcü oyuncunun beklediği teklifleri alamaması durumudna Galatasaray'la masaya oturabileceği belirtildi. Llorente geçen sezon Tottenham formasıyla 35 maça çıkarken 8 gol 5 asist üretti.

        19

        CAICEDO GÜNDEMDE!

        Galatasaray'ın santrfor için alternatifleri arasına, devre arasında da gündeme gelen Felipe Caicedo geldi. Ekvadorlu yıldızın menajerinin Galatasaray'la görüştüğü ve Ekvadorlu futbolcuyu, Türkiye'ye getirebileceğini ilettiği öğrenildi.

        20

        Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde hiç mücadele etmemiş olan Caicedo'nun, İtalya'da bir sorun yaşamamasına rağmen Devler Ligi'nde oynamak istemesiyle Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğu da kaydedildi.

        21

        Lazio ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Ekvadorlu yıldızın transferinin Fatih Terim'in raporu sonrasında uygun bir maliyete bitmesi bekleniyor.

        22

        BANEGA'DA BEKLEMEYE GEÇİLDİ!

        Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Arjantinli yıldız Ever Banega'da bekleyişe geçti.

        23

        Sevilla'da Julen Lopetegui'nin göreve gelmesinin ardından Endülüs ekibinin İspanyol teknik direktörün bu konudaki kararını değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

        24

        Arjantin devi Boca Juniors'ın da teklif yaptığı tecrübeli orta saha için teklifini sunan Galatasaray'ın Sevilla'nın vereceği kararı bekleyeceği ve buna göre pazarlıklara devam edeceği kaydedildi.

        25

        Sevilla ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ever Banega, geçen sezon Sevilla formasıyla 51 maça çıkarken 8 gol attı 11 de asist üretti. Banega, Endülüs ekibinden yıllık ücret olarak 3 milyon Euro kazanıyor.

        26

        HER AN AÇIKLANABİLİRLER!

        Galatasaray daha önce prensipte anlaştığı ve bonservisleri elinde olan Ryan Babel, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz transferinde resmi açıklamaları bekliyor.

        27

        Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen ve devre arasında Fulham'a imza atan Ryan Babel, sözleşmesinin bitmesinin ardından İstanbul'a gelmiş ve Hollanda Milli Takımı'na gitmeden önce sağlık kontrolünden geçmişti.

        28

        32 yaşındaki yıldız, dün gece bir paylaşımıyla Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken paylaşımında aslan görseli kullandı. Galatasaray'la protokol imzalayan tecrübeli oyuncunun transferinin en kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

        29

        Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertlilerden ayrılan Şener Özbayraklı da Aslan olmaya çok yakın. Galatasaray'la daha önce prensipte 3 yıllık anlaşma sağlayan milli sağ bekin, transfer döneminin resmen başlamasıyla sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından sarı-kırmızılı sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

        30

        Galatasaray'ın Babel ve Şener'de olduğu gibi daha önce sözlü olarak anlaştığı Jimmy Durmaz transferinin kısa sürede açıklaması bekleniyor. İsveç Milli Takımı'yla kampta olan 30 yaşındaki futbolcunun transferi, milli takım dönüşüne kalabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ