Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Galaxy S23 için kesin tarih açıklandı - Teknoloji Haberleri

        Daha önce lansman tarihinin sızdığını belirttiğimiz Samsung Galaxy S23 için resmi açıklama geldi. Samsung, bir sonraki amiral gemisi cihaz ailesi Galaxy S23'ü 1 Şubat'taki bir etkinlikte tanıtacağını açıkladı. Etkinlik global çapta internet üzerinden yayınlanacak.

        Yeni Galaxy S23’ün lansmanı, Plus ve 200MP özellikli Galaxy S23 Ultra versiyonlarını da içerecek bir etkinlik ile San Francisco'da olacak.

        REZERVASYONLAR BAŞLADI

        Samsung'un bir sonraki büyük cihazını almak istediğinden emin olanlar için ön satış rezervasyonları başladı bile. Samsung henüz detayları çok da belli olmayan etkinliğe kadar devam edecek olan rezervasyonlar için önceden para yatırılmasını talep etmiyor. Yalnızca isim ve e-posta adresi ile Galaxy S23 ile ön rezervasyon yaptırılabiliyor.

        YENİ NESİL PLATFORM

        Samsung Galaxy S23 lansmanı, 2023 yılının ilk büyük telefon lansmanı olarak diğer üreticilerin de yakın zamanda yeni modellerini tanıtması için hızlı bir öncü olacak. Qualcomm, tüm Galaxy S23 cihazlarında yeni nesil Snapdragon 8 Gen 2 mobil platformunu kullanacağını vurgularken Samsung'un amiral gemileri için bir hız artışı alabileceği belirtiliyor.

        Galaxy S23’ün en yüksek fiyatlı ve donanımlı versiyonu olacak ‘ULTRA’nın 200 MP’lik sensöre sahip olacak ilk Samsung modeli olacağı belirtiliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ