Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Arda Öziri burs fonuna destek istediler

        Aralarında Rıza Kocaoğlu ile Mert Fırat'ın da olduğu ünlü isimler mayıs ayında geçirdiği motorsiklet kazası sonucunda hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri'nin adına oluşturulacak burs fonuna destek istiyor.

        Habertürk'ten Hazal Çakır'ın haberine göre Rıza Kocaoğlu, Mert Fırat, Burak Altay ve Esin Doğan, mayısta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Arda Öziri adına oluşturulacak burs fonu için destek çağrısı yaptı.

        Rıza Kocaoğlu, Mert Fırat, Burak Altay ve Esin Doğan, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden arkadaşları olan Arda Öziri'nin adına Ege Çağdaş Eğitim Vakfı tarafından oluşturulacak fona katkıda bulunulması için sosyal medya

        hesapları üzerinden çağrıda bulundu.

        REKLAM

        Kocaoğlu, Fırat, Altay ve Doğan, amaçlarının fon sayesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin burs alabilmesi olduğunu söyleyerek, "Aramızdan çok erken ayrılan, sevgili arkadaşımız merhum Arda Öziri'nin adını yaşatmak için EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) aracılığı ile üniversite öğrencilerine yönelik bir burs fonu oluşturmaktayız. 4 yıl boyunca bir üniversiteli öğrenci okutmak için görselde bulunan hesaba Arda Öziri açıklaması ile para bağışı yapabilirsiniz. Bağışlarınız bir öğrencinin 4 yıllık eğitimini kapsayacağı için devamlılığı önemli bir husus. Bu nedenle bağış yapmak isteyenlerin 4 yıl boyunca ödeyebilecekleri bir meblağada ödeme yapmaları gerekmektedir. Ayrıca toplu bağış yapmak isteyenler de aynı hesaba para aktararak öğrenci burs fonunda havuzda birikim yapabilirler. Arda'nın adını yaşatmak ve bu vesileyle bir nebze de olsa acımızı dindirmek adına katkılarınızı bekliyoruz" dedi.

        REKLAM

        ARDA ÖZİRİ KİMDİR?

        Arda Öziri, 14 Eylül 1978 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda ‘Anemi’ isimli grupta vokallik yaptı.

        YER ALDIĞI PROJELER

        Diriliş Ertuğrul – Göktuğ (2016-2017)

        Aşkın Bedeli – Poyraz (2013-2015)

        Son İstasyon – Burak (2010)

        Akasya Durağı – Başkomiser Yardımcısı Tolga(2010-2011)

        Cemile – Kaan (2006)

        Dolunay – Erdem (2005)

        Kandil (2005)

        Memleket Hikayeleri – Irmağın Aldığı Gelin (2005)

        Büyük Umutlar – Özgür (2004)

        Ah Be İstanbul (2004)

        Kampüsistan – Yiğit (2003)

        Estağfurullah Yokuşu (2003)

        Asmalı Konak – Haluk (2002)

        Kınalı Kar (2002)

        Yedi Numara (2000)

        Dadı (2000)

        Ruhsar (1997)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ