Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Gökhan Gönül'den açıklamalar: "Erol hoca gebertiyor!" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        "HER ŞEY OLUMLU GİDİYOR"

        Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Kampta güzel bir havamız var, birçok yeni transfer var. Her şey olumlu gidiyor. Pozitif hava var. Yeni hoca, yeni oyuncularla, geçmiş dönem devam eden oyuncularla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.

        2

        "KOL KIRILDI, YEN İÇİNDE KALDI"

        Fenerbahçe TV'ye açıklama yapmıştım. Ayrılmamla ilgili konuşaların şu an gündem olduğunu düşündük. Bu konular, daha sonra çok da derinlere girmeden konuşulabilir. Bugünkü pozitif havayı bozmak istemiyorum. Zamanı geldiğinde belki bir programda ya da röportajda merak edilenleri konuşuruz. Yaşadığım birçok şey oldu ama hiçbir zaman Fenerbahçe aleyhine konuşmadım. O dönemde Fenerbahçe'nin internet sitesinde bir açıklama yapılmıştı ve 'Kol kırılır yen içinde kalır' denilmişti. Kol kırıldı ve yen içinde kalmalı.

        3

        "YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM"

        Fenerbahçe TV'ye açıklama yaparken de çok heyecanlıydım. Yeniden doğmuş gibiyim, futbola yeniden başlamış gibiyim. Bu kulüp ve taraftar adına birçok şey yapmak için sabırsızlanıyorum. Belki de bunun için heyecanlanıyorum. Daha önce nasıl yaptıysam, yine aynısını yapacağım.

        4

        "EMRE BELÖZOĞLU GERÇEĞİ VAR"

        Genç kardeşlerim yanlış anlamasın, 24 yaşında bir kardeşim sahada oynadığında yaş ortalaması küçükse, 4 puan vermiyorlar. Yaş ortalaması değil önemli olan performans. Emre Belözoğlu gerçeği var; 38 yaşında sahadaydı. Hala 'Devam edecek mi?' deniyor. Bekleyip göreceğiz.

        5

        "GEREKENİ BAŞKAN SÖYLEYECEKTİR"

        Fenerbahçe'ye dönmemde Emre Belözoğlu faktörünün etkisi çok. 'Para için döndü' diyenler var. Benim hayatımda para hiç önemli olmadı. Zamanında nasıl ayrıldıysam, yine aynı şekilde döndüm. Kontratımda ne yazdığını şu an bilmiyorum. Gerekeni başkan Ali Koç söyleyecektir.

        6

        "EMRE AĞABEYİN SORMASI YETTİ"

        Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra menajerimle iletişime geçildiğinde 'Düşünüyor musunuz? dediğinde 'Düşünüyoruz' denilince her şey bitti. Beşiktaş kalmak için teklif yaptı, sağ olsunlar. Beşiktaş taraftarı da beni ailesinden bir parça olarak gördü, teşekkür ederim. Beşiktaş için her şeyimi verdim. Emre ağabeyin 'Geri dönmeyi düşünüyor musun?' diye sorması yetti.

        7

        "HERKES TAKIMA SAHİP ÇIKIYOR"

        Yeni gelen oyuncular var, Türkiye Ligi'ni bilen oyuncular olması bence bu bir artı. Rakip takım oyuncuları gelmesine rağmen Fenerbahçe'de şu an bir kardeşlik ortamı var. Herkes şu an takıma sahip çıkıyor. Herkesin biraz da tecrübeli olması işe yarıyor.

        8

        ATILAN DOLARLARA YANIT

        Bazen babalar, çocuğuna kızabiliyor, aşırıya kaçabiliyor. Bu kadar sevdiğiniz insana dışarıda oluşturulan algı... Onlara ufacık bir sebep yetiyordu kırılmaları için... İnsanlar diyor ki 'Sana onca şey yaptılar, nasıl dönüyorsun?' Ben hata yapmadım. Hiçbir taraftardan bana kötü söz gelmedi. Böyle bir oyuncunun gidiyor olması, onların en ufak şeye inanmasına neden oldu. 'Nasıl gidiyor?'un cevabını aradılar. Onu sonra konuşuruz. Onları kırdıysam özür dilerim ama ben hata yapmadım. Beşiktaş'ta oynarken de en ufak bir saygısızlığım olmadı. Yeri geldi bu forma için kan döktüm. Döndüm ama hala oluşturulan o algıya inananlar da olabilir. Onlardan tek ricam, bu sene Fenerbahçe tarihi için çok önemli. Bana kızgın olanlar varsa, bu kızgınlıklarını rafa kaldırmalı. Bana veya Caner'e tepkileri varsa, rafa kaldırsınlar. Gün bittiğinde, kontratım bittiğinde bana karşı sert sözlerine devam ederler. Bu formayı giyince hepimiz savaşacağız. Kimseye bir şey vermeyelim, her şey bizim olsun.

        9

        "KAPTANLIK ÖNEMLİ DEĞİL"

        Kaptanlık önemli değil, bu formayı sadece giymem bile bana yeter. Bu formayı tekrar giyiyor olabilmek benim adıma çok sevindirici. Tarifini yapmak imkansız. Kusura bakmayın kaptanlık konusuyla ilgili çok fazla konuşamayacağım.

        10

        "EROL HOCA İDMANDA GEBERTİYOR"

        Birçok hoca ile çalıştım, hepsinin kendine özgü taktiği ve antrenman metodu var. Erol Hoca sağolsun, tabiri caizse, antrenmanlarda takımı gebertiyor. İnşallah bu antrenman temposuyla çok güçlü sahaya çıkacağız.

        11

        "EŞİM HASTA FENERLİ"

        Eşim aşırı derecede Fenerbahçeli. Normal Fenerli yok, herkes hasta Fenerli. Beşiktaş maçlarına da geldiği çok oldu. Dün de 'Su akar yolunu bulur' yazmış. Beşiktaşlılar yanlış anlamasın, bu bir atasözü. Ben formasını giydiğim camialara karşı boyunlarına yere eğecek bir yanlışım olmadı. Eşim orada biraz duygusal davranıyor ama Beşiktaş'la alakalı bir paylaşım değil. Yanlış algı oluşmasın. Su akar yolunu bulur lafının TDK'yı açıp anlamına bakabilirler.

        12

        "İNŞALLAH BEŞİKTAŞ'A GOL ATARIM"

        Allah inşallah Beşiktaş'a gol değil goller atmamı nasip eder. Ancak saygıda kusur etmem. Onlar bana zor zamanında yardımcı oldu. Allah, onlardan razı olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ