Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gonca Vuslateri'den türkücü İzzet Yıldızhan'a 'mont'lu gönderme: "Çok usturuplu giyindik" - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı komedi türündeki “Her Şey Dahil” filminin Datça’da gerçekleşen çekimleri tamamlandı. İlk kez aynı projede yer alan Öz ve Vuslateri, filmin afiş çekimleri için önceki gün Maslak’ta bulunan bir stüdyo bir araya geldi.

        Eğlenceli geçen çekim sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, film hakkında konuştu. Röportaja, Gonca Vuslateri’nin sahne kıyafetleri nedeniyle kadın sanatçılara yaptığı eleştirilerden dolayı gündeme gelen izzet Yıldızhan’a yaptığı gönderme damga vurdu.

        2

        "BİZ ÇOK EĞLENDİK"

        Filmin çekim sürecinden bahseden Gürgen Öz, çok eğlenceli bir set geçirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

        Filmi Datça’da çok eğlenerek çektik. Gonca ile çok uzun süredir haberleşiyorduk. ‘Ya bir proje denk gelse de çalışsak’ diye. Benim çok beğendiğim bir aktris. Keza beni sette de çok güldürdü. Karavanda mezdekelerle, Gonca’nın dansları, esprileriyle geçti. Biz çok eğlendik, seyircinin de eğleneceğini biliyoruz.

        3

        "GONCA TAM BİR KOMEDYEN!"

        Rol Arkadaşı Gonca Vuslateri’den övgü dolu sözlerle bahseden Öz, “Türkiye’de kadın komedyen, aktrisler bir yana fakat komedyen anlamında Gonca tam bir komedyen ama bunu sektör, siz bilmiyorsunuz. Bunu gösterebilmek için bir zemin, platform lazım. Biz film çekimlerindeyken karavanda, sette bir şovlar, bir hikayeler, bir stand-uplar.... Böyle bir şey yok. Ben o kadar esprili bir insanımdır, ortamı bıraktım. Hala da kendisi beni bazı garip mesajlarla güldürüyor. Gün içinde sesli mesajlar atıyor. Gonca Vuslateri bir komedyen yeteneği." dedi.

        4

        "HİÇBİR SORUN YOK"

        Gürgen Öz, çekimler sırasında Datça’da çevre kirliliğine neden oldukları şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Öz, “Orası bir buçuk ay ağır bir dekor kurulmuş alan. İzinlerle kullanılmış. Toplaması da zaman alıyor. Set bittikten sonra ekip oradan dönüyor. Otelden iki saatte varılan zor bir lokasyon ve setin organize olma hali var. Ekipler uçaklara gidiyor. Bu bir-iki gün alan bir süreç. Orada en son bir ekip kalıyor. O ekipte alanı temizlemek için bulunan ekip. Temizleme öncesi dekorun sökülmesi, kamyonlara yüklenmesi gerekiyor. O aradaki bir günlük boşlukta orada gezen çevreci bir grup bunu görünce doğal alarak buna tepki gösteriyor. Yanlış anlıyor. Son derece hassasiyetle tabii. Ondan sonraki gün zaten orası tertemiz yapıldı. Bunları videoları paylaşıldı. Hiçbir sorun yok.” ifadelerini kullandı.

        5

        "ÇOK EĞLENCELİ BİR SET OLDU"

        Gonca Vuslateri, partneri Gürgen Öz’ün sözlerine atıfta bulunarak, "Mezdeke performansım Gürgen için hatta eşi Emily için yapılmış bir danstı.” dedi.

        Vuslateri, “Gerçekten çok eğlenceli bir set oldu. Biz de senaryoyu o kadar sevdik ki kendimizden bir şeyler ekledik. İki tane aynı frekansta buluşan oyuncularla set eğlenceye dönüşüyor.” şeklinde konuştu.

        6

        ANNESİ YALNIZ BIRAKMADI

        Afiş çekimleri sırasında Gonca Vuslateri’yi annesi Züleyha Ertan da yalnız bırakmadı. İkili, gazetecileri poz vermeyi ihmal etmedi.

        7

        "MONT"LU GÖNDERME

        Oyuncu, İzzet Yıldızhan’ın Gülşen ve Hadise’nin sahne kıyafetleri hakkında yaptığı yorumları eleştirmişti. Sosyal medya hesabından, "Çok korkuyorum sahnede ne giyeceğimize İzzet Yıldızhan karar verecek diye...” paylaşımında bulunan Vuslateri, röportaj sırasında ünlü türkücüye 'mont'lu gönderme de yaptı.

        8

        Bir muhabir, elindeki montu Gonca Vuslateri’nin sırtına atarak, "İzzet Bey'in yanından geliyoruz. Giyerseniz...” şeklinde espri yaptı.

        Montu tersten giyerek kafasına geçiren Vuslateri ise, "Böğrüm gözüktü biraz. Çok güzel bir projeydi. Çok usturuplu giyindik.” sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

        9

        NE OLMUŞTU?

        İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştirmişti.

        Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki; burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet! Ben demiyorum ki peçe ile çıksın ama 'sahne adabı' denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz, dikkat de etmeliyiz." demişti.

        10

        "EN ÇOK DA BUNLARA GÜLÜYORUM"

        Ünlü türkücünün açıklamasının ardından Hande Yener de Instagram hesabından, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip, deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri..." mesajını paylaşmıştı.

        11

        Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından, "Çok korkuyorum sahnede ne giyeceğimize İzzet Yıldızhan karar verecek diye..." ifadelerini yayınlayarak, türkücüyü ti'ye almıştı.

        12

        "FÜTURSUZ SUÇLAMALARA MARUZ KALDIM!"

        Yıldızhan, tepki çeken açıklamalarının ardından sessizliğini bozmuştu. Instagram hesabından konuya ilişkin bir video yayınlayan İzzet Yıldızhan, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

        Bazı kadın meslektaşlarımın sahne kostümlerine ilişkin hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Ancak bazı TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan kişilerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım!

        Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu konuda şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuki süreci başlattığımı söylemek isterim.

        13

        "AİLEME HAKARET EDİYORLAR"

        Daha sonra RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e seslenen Yıldızhan, "Kimse, insanlara kolayca bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Başkanı ve değerli üyeleri..." demişti.

        14

        "NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"

        Şarkıları kadar sahne için tercih ettiği iddialı kıyafetleriyle sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen, daha önce şunları söylemişti:

        Konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ