Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülben Ergen: Beni böyle polemiklerin içine çekmeyin! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığı onaylı kendi adını taşıyan kozmetik ürününü iki ay önce piyasaya çıkartan Gülben Ergen (49), önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ergen, bir eczaneye girerek ürünlerini inceledi.

        2

        "HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ VEGAN BESLENİYORUM"

        Çıkardığı kozmetik ürününün katkı maddesiz ve doğal olduğunu ifade eden Gülben Ergen, "Vegan olmasam da haftanın üç günü vegan besleniyorum. Buradaki hassasiyetimi çıkardığım üründe de gösterdim." şeklinde konuştu.

        3

        "81 İLDE, 81 ANAOKULU" HEDEFİ

        "Çocuklar Gülsün Diye" projesinin mimarı olan ünlü şarkıcı, yakın zamanda Siirt'e 41 okul açacaklarını belirtti.

        Konuyla alakalı açıklama yapan Ergen, "Doğan Cüceloğlu' adını taşıyacak okulumuz. O yüzden benim için ayrı bir önem taşıyor. '81 ilde, 81 anaokulu' hedefiyle yola çıktık. 10 yılda 41 okula ulaştık, bakalım 81'i ne zaman göreceğiz?" ifadelerini kullandı.

        4

        "BENİ BÖYLE POLEMİKLERİN İÇİNE ÇEKMEYİN!"

        Ayrıca İzzet Yıldızhan, daha önce konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştirmişti.

        Gülben Ergen'e, Yıldızhan'ın, "Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözleri hatırlatıldı.

        Ünlü isim, "Benim gündemim bana yetiyor. Beni hiç böyle polemiklerin içine çekmeyin, cevap alamazsınız." dedi.

        5

        NE OLMUŞTU?

        İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştirmişti.

        Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki; burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet! Ben demiyorum ki peçe ile çıksın ama 'sahne adabı' denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz, dikkat de etmeliyiz." demişti.

        6

        "EN ÇOK DA BUNLARA GÜLÜYORUM"

        Ünlü türkücünün açıklamasının ardından Hande Yener de Instagram hesabından, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip, deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri..." mesajını paylaşmıştı.

        7

        "FÜTURSUZ SUÇLAMALARA MARUZ KALDIM!"

        Yıldızhan, tepki çeken açıklamalarının ardından sessizliğini bozmuştu. Instagram hesabından konuya ilişkin bir video yayınlayan İzzet Yıldızhan, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

        Bazı kadın meslektaşlarımın sahne kostümlerine ilişkin hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Ancak bazı TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan kişilerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım!

        Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu konuda şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuki süreci başlattığımı söylemek isterim.

        8

        "AİLEME HAKARET EDİYORLAR"

        Daha sonra RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e seslenen Yıldızhan, "Kimse, insanlara kolayca bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Başkanı ve değerli üyeleri..." demişti.

        9

        "NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"

        Şarkıları kadar sahne için tercih ettiği iddialı kıyafetleriyle sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen, daha önce şunları söylemişti:

        Konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ