Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülşen: Cansız manken sandım, benmişim! - Magazin haberleri
        1

        Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Gülşen, sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak ayna karşısında poz veren ünlü şarkıcı, yayınladığı gönderi ile adından söz ettirdi.

        "Cansız manken sandım, benmişim ayol!" ifadelerini kullanan Gülşen, paylaşımıyla adeta sosyal medyayı salladı. 44 yaşındaki şarkıcının zayıflığı dikkat çekerken, kimi takipçileri ise, "Bahar Candan'a benzemişsin" yorumunda bulundu.

        2

        2016 YILINDA EVLENDİ

        Gülşen, 2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı sürdüren ikili, 2017 yılında ise oğulları Azur Benan'ı kucaklarına almanın sevincini yaşadı.

        3

        İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU

        Geçtiğimiz aylarda ünlü çiftin ilişkilerinde bir süredir sorun yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atıldı.

        Çolakoğlu, çıkan haberlerin ardından gazetecilerin, "Sürekli yurt dışına gidip geliyorsunuz. Gülşen Hanım ile aranızda bir sorun olduğunu duyduk, doğru mu?" sorusuna yanıt verdi.

        Aranjör, konuyla ilgili, "Bu nereden çıktı, neden aramızda sorun olsun?" açıklamasını yaparak, son noktayı koydu.

        4

        BARDA KEŞFEDİLDİ

        Çapa'da doğup, büyüyen ünlü şarkıcı Gülşen, Şehremini Lisesi'ni bitirdi. Liseden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuvara girse de aynı sırada barlarda da çalıştığı için eğitimini yarıda bıraktı. Gülşen, 1995'te sahne aldığı bir barda keşfedilerek, albüm teklifi aldı ve albüm anlaşması imzaladı.

        1996'da ilk albümü "Be Adam" ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç yıl müzikal kariyerini geri plana attı. 2004'te dördüncü albümü "Of... Of..." ile daha büyük bir çıkış yaptı.

        5

        "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek, "Beni Durdursan mı?" (2013) albümüyle Türkiye'de yılın en çok satanı oldu. Bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan "Bangır Bangır" (2015) takip etti.

        Şarkıcılığının yanı sıra müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan birçok hit şarkı hazırladı. Ünlü şarkıcı, 2015'te YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken, sonraki yıl tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ