Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
HABERTURK.COM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Sürekli Eğitim Semineri'nde ilk dersini verdi. Başbakan Davutoğlu burada AK Parti hareketini 10 maddede anlattı.

Başbakan Davutoğlu Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi'nin (AKSEM) ilk dersini verdi. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"AK PARTİ HAPSEDİLEBİLECEK BİR HAREKET DEĞİLDİR"

"AKSEM'in ilk dersinde bizlerle bir arada olan değerli kardeşlerim. Bugün müstesna bir gün. Türk siyasi tarihinde çığırlar açan AK Parti hareketi yeni bir çığırın peşinde. Hiçbir siyasi partinin hayata geçiremediği büyük bir hamle. İlk kez bir siyasi parti kendi üyelerini eğitmek ve bütün halka açık faaliyetlerde siyasi hayatı daha sağlam temellerde inşa etmek için yola çıktı.

Yeni bir siyasi hamlenin peşindeyiz. Bizim siyasetimiz bilgiye, irfana, hikmete ve ahlaka dayanır. Bu yeni hamlenin teşkilatımıza diğer siyasi partilere de örnek olur diye düşünüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın büyükşehir belediye başkanlığından bu yana İstanbul büyük hamlelerin öncüsü oldu. Her siyasi parti, hareket, sosyal hareket tarihe diğerlerinden farklı olduğu özelliklerle mührünün vurur. AK Parti herhangi bir siyasi konjektürde çıkmış ve hapsedilebilecek bir hareket değil.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ