Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyet yetkililerinden alınanbilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Demirci, Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Demirci'nin işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Demirci'nin, sosyal medya hesabından, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkmıştı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI DERNEKTEN ÇIKARDI

Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medyadaki yazışmalarının ortaya çıkmasından dolayı üyesi olduğu Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneğinden çıkarıldı.

Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Özcan Sorhan yaptığı açıklamada, Atalay Demirci ile yetiştirme yurdunda 9 yıl beraber kaldıklarını ve Demirci'nin dernek üyesi olduğunu ancak son günlerde Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra dernek üyeliğinden çıkarıldığını söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ