Bakan'ın yardımı kanser hastası kızı ağlattı
Bakan Bayraktar'ın verdiği parayı iade edip ağlayarak uzaklaştı
ABONE OLÇevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kanser tedavisi gören ve kendisinden ilaçlarının temini için yardım isteyen üniversite öğrencisi genç kızın cebine para koyup, ilaçları kendisinin almasını istedi ve ’düşürme’ diye uyardı. Kendisine dilenci muamelesi yapıldığını söyleyerek alınan üniversiteli kız Selimiye Camii’nde namaz kılıp çıkan Bakan Bayraktar’a giderek, "Ben dilenci değilim, tedavim için yardım istedim" dedi ve cebine konulan parayı Bayraktar’ın eline tutuşturup ağlayarak uzaklaştı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, iki günlük Trakya gezisi kapsamında bugün sabah saat 11.30’da karayoluyla Tekirdağ’dan Edirne’ye geldi. Bakan Bayraktar önce vilayete giderek Edirne Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret etti. Ardından Ak Parti Edirne il Merkezi’ne giden Bayraktar, daha sonra da Edirne Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Sedefçi, Bakan Bayraktar’a kentin sorunları hakkında bilgi verdi.
İLAÇ YARDIMI İSTEYEN KIZIN CEBİNE PARA
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar belediye binasından çıkarken yanına üniversite öğrencisi olduğunu söyleyen kemoterapi gördüğü için saçları dökülen genç bir kız yaklaştı. Bakanın elini tutan genç kız, kanser hastası olduğunu söyleyerek, yurt dışından ilaçlarını getirtemediği için yardım istedi. Bunun üzerine Bakan Bayraktar cebinden çıkardığı parayı yardım isteyen genç kızın hırkasının cebine koyarak, "Al işte bu parayı. Başka ne yapacağım? Onları sen kendin al. Parayı al, cebinden düşürme" dedikten sonra yoluna devam etti. Bakan Bayraktar, Edirne Valisi Hasan Duruer ve protokol üyeleri ile belediye binasının 300 metre uzağındaki Selimiye Camii’ne giderek öğle namazını kıldı.