Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde taksi şoförü 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile sevgilisi 21 yaşındaki Gizem Tunç'un bağ evinde öldürülmesi olayında, 2’şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan kızın eski sevgilisi 22 yaşındaki Deniz Boyraz’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken, baba 52 yaşındaki Ali Boyraz tahliye edildi.

Murat Erdoğan ve Gizem Tunç, geçen yıl 7 Eylül'de Erdoğan'ın dedesine ait Uzunmehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürülmüş halde bulundu. Evin yaklaşık 15 metre ilerisinde dikenlik alanda bulunan Gizem Tunç'un kesilen elleri ve kıyafetleri ile Erdoğan'ın üst kıyafetleri de alındı. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü'ne yeni kayıt yaptıran Gizem Tunç ve Murat Erdoğan'ın öldürülmesi ile ilgili Gizem'in eski sevgilisi, Murat'ın da yakın arkadaşı Deniz Boyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alındı. Deniz Boyraz'ın babası Ali Boyraz da çifte cinayetle ilgili gözaltına alındı. Baba- oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zonguldak 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen 4’üncü duruşmaya tutuklu sanıklar Deniz Boyrak ve babası Ali Boyraz, avukatlar ve öldürülen Gizem Tunç’un annesi Gül Kapusuz, babası Mehmet Yunus Tunç, ölen Murat Erdoğan’ın annesi Dürdane Erdoğan ve yakınları katıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ