Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TBMM İdare Amiri, minibüs kullandı

        TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "Türkiye'nin eski Türkiye'ye dönmesinden medet uman vesayetçilere hep birlikte haddini bildireceğiz" dedi.

        Çiftçilerle tohum ekerek, traktör kullanan Gündoğdu, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin, "Saldırıyı düzenleyen teröristler ve onları kullanan üst aklın uluslararası şer odakları, 78 milyonu kardeşliğimizi, 1 Kasım'ı ve demokrasimizi hedef almıştır" diye konuştu.

        Bu olay karşısında milletin yanında yer alamayarak, devleti katil ilan edenleri de eleştiren Gündoğdu, şunları söyledi:

        "Onlardan zaten bunun ötesinde bir tepki beklemek zor. Onlardan millet lehinde bir sonuç beklemek, adeta ölü gözünden yaş beklemek gibi bir şey. Diyarbakır'da aynı gün 30 yaşındaki polisimizi PKK'nın katletmesini görmesine rağmen, 'katil PKK' diyemeyenler, milletine ve devletine hakarette bulunanlar, 1 Kasım'da hak ettiği cevabı alacaktır inşallah. 1 Kasım'da, terör siyasetine, şantaj ve blok siyasetine 'hayır' diyerek cevap vereceğiz onlara."

        Ahmet Gündoğdu, Ankara'daki terör saldırısında ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin hedef alındığını ifade ederek, "Teröre karşı ortak tavır lazım. Uzaya fırlattığımız uydu, Kıbrıs'taki kardeşlerimize 107 kilometre denizin altından ulaştırdığımız can suyu ve nihayet dün 3'üncü havalimanının finansman toplantısı. Bütün bunlar gösteriyor ki, ülkemiz ileri demokrasinin öncülüğünü yapıyor. Sadece 78 milyonun değil, dünya mazlumlarının ve ümmetin de ümidi haline geldik. Onun için 1 Kasım seçimleri öncesinde cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, başbakanımızı ve ülkemizi hedef alan unsurlara karşı yeniden istiklal mücadelesi vereceğiz" diye konuştu.

        Gündoğdu, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde yeniden Kurtuluş Savaşı bilinciyle hareket edeceklerini belirterek, "Türkiye'nin eski Türkiye'ye dönmesinden medet uman vesayetçilere hep birlikte haddini bildireceğiz" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ