Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bağdat Caddesi'ndeki tecavüzde rapor tamamlandı

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        İstanbul'da dehşete düşüren olay Kadıköy Bostancı Mahallesi Bağdat Caddesi'nde meydana gelmişti. 19 yaşındaki E.F.B. Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenmiş, saat 03.00 sıralarında da evine gitmek için yola çıkmıştı. Ancak genç kıza, evinin sokağında evli ve 2 çocuk babası Cengiz A., bir apartman bahçesinde bıçakla tecavüz etmişti.

        Genç Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kamera görüntülerinden eşgalini ve kimliğini tespit ettiği Cengiz A.'yı Pendik'teki evinde yakalayarak, gözaltına almıştı. Cengiz A. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

        Cengiz A.'dan alınan kan örnekleri ile genç kızdan elde edilen sperm örnekleri Kriminal Polis Laboratuvarları'nda incelemeye alınmıştı.

        Laboratuvarda yapılan inceleme sonucunda hazırlanan rapor ise dün polise ulaştı. Raporda Cengiz A.'dan alınan kan örneklire ile mağdur E.F.B'nin üzerinden alınan sperm örneklerinin DNA'sının uyuştuğu bildirildi. Cengiz A.'dan alınan kan ve DNA örneklerinin başka olaylardan alınan örneklerle karşılaştırılmasının ise halen sürdüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ