Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın İncirliova'daki cinayetin sebebi "üçlü ilişki" çıktı | Son dakika haberleri

        Şüphelilerin cinayeti itiraf ettiği belirtilirken, K.H.'nin ifadesinde komşusu olan çiftle üçlü ilişki yaşadığını, kocasının olaydan haberdar olması üzerine cinayeti işlediklerini söylediği öne sürüldü.

        Kurtuluş Mahallesi'nde oturan evli 2 çocuk babası Halil Hazal'ın cesedi, gecen cumartesi günü İnegazi Mevkisi'nde bir tarlada bulundu. Gayrımenkul alım satım işiyle uğraşan Hazal'ın başına sert bir cisimle defalarca vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayet Büro dedektifleri, olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

        KOMŞU ÇİFTLE ÜÇLÜ İLİŞKİ İTİRAFI

        Halil Hazal'ın eşi K.H.'nin, kocası öldürülmesine rağmen oldukça rahat davranmasından şüphelenen polis kadını sorguya aldı. K.H.'nin cinayeti itiraf etmesinin ardından olayla ilgili komşuları B.G. ve eşi K.G. de gözaltına alındı. Cinayet nedeni ise polisi şaşırttı. Böbrek hastası eşi Halil Hazal'ın haftada 2 gün diyaliz merkezine giderek tedavi olduğunu belirten K.H., bu süreçte kendisinin de komşu çiftle yakınlaştığını ve üçlü ilişkiye girdiklerini anlattı. K.H. ilişkiden kocasının haberinin olması üzerine, rahat hareket edebilmek amacıyla cinayeti işlediklerini öne sürdü.

        DEMİRLE BAŞINA VURMUŞ

        Diğer şüpheli B.G. ise sorgusunda "Olay günü birlikte saat 23.00'e kadar oturduk. Ardından sokağa gezintiye çıktık. Tarlaların olduğu yere gittik. Biraz sohbet ettikten sonra yanımda bulunan demirle kafasına vurdum. Demiri ise olay yerinden yaklaşık 100 metre mesafede toprağa gömdüm" dedi. Cinayet aleti demir de gömülü olduğu yerde bulunurken, üç şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edilecek.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ