Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2016 TEOG ne zaman? 29 Nisan Cuma tatil mi?

        Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin liseye girebilmek için hazırlandıkları 2. Dönem TEOG sınavına günler kaldı. Peki 2. Dönem TEOG ne zaman? Milyonlarca öğrenci tarafından merak edilen 2. Dönem TEOG sınavı hakkında merak edilenleri sizler için hazırladık. İşte detaylar...

        TEOG NE ZAMAN?

        İstediği liseye girebilmek için TEOG sınavına hazırlanan ortaokul 8. sınıf öğrencileri, 2. Dönem TEOG sınavının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. 2. Dönem TEOG sınavı 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak. Bu sınavın mazereti ise 14-15 Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek. 2'inci dönem TEOG sınavı sonuçlarının ise Haziran ayında açıklanması bekleniyor.

        29 NİSAN CUMA OKULLAR TATİL Mİ?

        TEOG sınavı sonrası 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olacağı iddia ediliyor. Bu haberi duyup fırsat bilen öğrencilerde 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladılar. Bilindiği üzere 27-28 Nisan 2016 günlerinde TOEG sınavı yapılacak. Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak sınav sebebiyle, 5., 6. ve 7. sınıflar izinli oluyorlar. Sınav sonrası 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığından yapılan bir açıklama henüz yok. Okulların tatil olup olmayacağına dair açıklama yapıldığı an haberimize eklenecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ