Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yatak odasında facianın eşiğinden dönüldü

        Marmaris'teki olay, saat 22.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesi 66 Sokak'ta bulunan iki katlı apartmanda meydana geldi. Apartmanın yüz metre ilerisinde asker uğurlaması için düzenlenen eğlenceden atıldığı iddia edilen havai fişek, pencere camını kırarak yatak odasına düştü.

        Oturma odasında sesi duyan muhasebeci Erhan Dönmez yatak odasına geldi. Yatağın üzerinde bulunan yorgan ve çarşafların yandığını görünce eliyle alarak pencereden dışarıya bahçeye attı. Yatağın üzerine su dökerek polis ve itfaiye ekiplerini aradı.

        İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri inceleme yaparken, çok sayıda mahalle sakinleri apartmanın etrafına toplandı. Yapılan inceleme sonrası yanan havai fişek yatak odasında bulunurken, ev sahibi Dönmez, havai fişeği atan kişi ve kişilerden şikayetçi oldu.

        Dönmez, " Yan odada oturuyordum. Birden büyük bir ses geldi ve yatak odasına giderek kapıyı açtım. İlk olarak elektrik kısa devresi yangın çıkardı zannederek lambaları yakmadan yorgan ve çarşafları elimle alarak pencereden dışarı attım. Yatağın üzerinde havai fişek gördüm. Lambayı açtım getirilen suyu dökerek yangını söndürdüm. Havai fişeği atan kişi ve kişilerden şikayetçiyim" dedi.

        Polis, havai fişeği atanları bulmak için araştırma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ