Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da kızının cinsiyet değiştirmek istediğini duyan anne intihara teşebbüs etti

        Antalya'nınMuratpaşa İlçesinde bu sabah meydana gelen olayda, kızının cinsiyet değiştirmek istediğini duyan anne Nilüfer A., 3 katlı apartmanın en üst katına çıkarak intihara teşebbüs etti. İkba çalışmalarının ardından intihardan vazgeçilen Nilüfer A., ambulanslaAtatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Nilüfer A., bu sabah 3 katlı apartmanın en üst katına çıkarak apartman boşluğunda kilitli demir kapıyı açmak istedi. Apartman boşluğunda oturmaya başlayan kadının durumunu gören komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

        "SİZİN KIZINIZ HİÇ ERKEK OLMAK İSTEDİ Mİ?"

        Önlem amaçlı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait İtfaiye Kurtarma ekipleri de belirtilen adrese sevk edildi. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini karşısında gören Nilüfer A., "Sizin kızınız hiç erkek olmak istedi mi?" diye sordu.Polis ekipleri de konunun sağlık sorunu olduğunu ve buna doktorların karar vereceğini söyledi.

        Bitkin görünen Nilüfer A., uzun süren ikna çabaları ardından sedye ile ambulansa binmeyi kabul etti. Nilüfer A. ambulansa binerken gazetecilere, "Sizi tanıyorum. Siz de beni tanıyorsunuz. Lütfen çekmeyin" diye istekte bulundu. Nilüfer A., Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Komşuları, kadının 19 yaşındaki zının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve uzun süreden bu yana erkeksi hareketlerde bulunduğunu iddia etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ