Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kendisi için hazırlanan klibe teşekkür

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birçok kez hazırladığı AK Parti klipleriyle gündeme gelen Osman Doğan'ın kendisi için hazırladığı klibi Twitter'dan paylaşarak, "Sevgili @onaildogan’a emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz!" dedi.

        CHP lideri Kılıçdaroğlu Twitter'dan kendisi için hazırlanan klibi takipçileriyle paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Sevgili @onaildogan’a emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz!" dedi.

        "YÜREKTEN KUTLUYORUM"

        CHP lideri Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

        Saldırının ardından AK Partili bir gencin kendisi için hazırlayarak, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayınladığı klip hakkında konuşan Kılıdaroğlu şunları söyledi:

        "Dün izledim. Oldukça güzel yürekten kutluyorum. Muhalefettin her söylediği yanlış iktidarın her söylediği doğru şeklindeki bir algıdan Türkiye'nin kurtulması lazım. Biz ortak aklı egemen kılar ve Türkiye'yi gerginliğin ve kutuplaşmanın ötesine taşırsak o zaman daha rahat konuşabiliriz. Çünkü akıl akıldan üstündür diye bir atasözümüz var. Sonuçta ülkenin sorunları var. Ve bu ülke bizim ülkemiz. Gideceğimiz başka bir yerde yok. O halde kendi ülkemizi kalkınması, terörün bitirilmesi, bütün dünyada saygınlık kazanması, bölgesinde sorun çıktığı zaman başvurulan bir ülke olması bizim en büyük arzularımızdan birisidir. Bu devleti o amaçla kurduk zaten. Yani cumhuriyet o anlayışı üzerinde inşa edildi. Felsefesi, kurucu felsefesi de budur. Bu felsefeden uzaklaştıkça başımız hep belaya girmiştir" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ