Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cenazeye giden 4 imam trafik kazasında yaralandı

        Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, hafif ticari aracın elma yüklü kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Gemlik İlçesi'nde görevli 4 imam yaralandı.

        Kaza, Orhangazi'ye bağlı Çeltikçi Kavşağı'nda meydana geldi. Gemlik'te görev yapan ve İznik'e bağlı Boyalıca Mahallesi'ndeki bir cenazeye katılmak üzere Mehmet Can yönetimindeki 16 MDF 08 plakalı hafif ticari araçla yola çıkan 4 imamın içinde bulunduğu araç Çeltikçi Kavşağı'nda yan yoldan ana yol kavşağına giriş yapmak isteyen 54 yaşındaki İsa Karatepe yönetimindeki 26 TD 016 plakalı elma yüklü kamyona çarptı.

        ELMALAR YOLA SAVRULDU

        Hurdaya dönen hafif ticari araçta bulunan ve Gemlik'te imam sürücü Mehmet Can ile birlikte İbrahim Özsoy, Halim Çavdar ve Hanifi Öğüt yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine Orhangazi ve Gemlik'ten ambulanslar sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle kamyonda bulunan elmaların bir bölümü yola saçılırken, polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ