Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da kayıp olan İhsan Öztürk ölü bulundu

        Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde kendisinden 24 saattir haber alınmayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi İhsan Öztürk bir tarlada ölü olarak bulundu.

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi İhsan Öztürk, iddialara göre önceki akşam saatlerinde telefonda kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra Menteşi İlçesi'ndeki evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Genç öğrenciyi merak eden arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gencin bulunması amacıyla polis ve AKUT ekibi tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda bir sonuca ulaşılamadı. Sabah saatlerinde üniversite yerleşkesinin bulunduğu bölgeye yakın olan ormanlık alanda arama çalışmalarına AKUT tarafından devam edilirken, Yeniköy Mahallesi'nde tarlasına gitmekte olan bir vatandaş baz istasyonun kenarında bir kişinin hareketsiz bir şekilde sırt üstü yattığını fark etti. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri sırt üstü yatar vaziyette bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin kendisinden 24 saattir haber alınamayan üniversite öğrencisi İhsan Öztürk olduğu tespit edildi.

        ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        Olay yerine gelen genç öğrencinin arkadaşları İhsan Öztürk'ün cansız bedenini görünce birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. İlk incelemede İhsan Öztürk'ün intihar ettiği belirlenirken, gencin telefonunda yaklaşık 106 cevapsız çağrı ile çok sayıda mesajın bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Öztürk'ün cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        Kadir TAMER / MUĞLA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ