Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir Edremit'te İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta evinde öldürüldü

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta, evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Polis cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlatırken, Isparta'nın önceki akşam ecel ve kaderle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti.

        Edremit ilçesinde ingilizce öğretmenliği yapan 47 yaşındaki Elif Denizer Isparta'dan yakınları haber alamayınca evine gitti. Eve giren yakınları, Isparta'yı kanlar içinde yerde hareketsiz şekilde buldu.

        BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ

        Yakınları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirledi.

        Polis ve nöbetçi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Elif Denizer Isparta'nın cenazesi otopsi için Adli tıp kurumu morguna gönderildi. Cinayet zanlısının kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlatıldı.

        PARMAK İZİ BULUNAN 1 KİŞİ GÖZALTINDA

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde, iki çocuk annesi İngilizce öğretmeninin evinde bıçakla öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili, olay yerinde parmak izi bulunan 1 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, olay sonrası çalışma başlatan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde bulunan 2 adet parmak izinin R.K'ya (26) ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler R.K'yı gözaltına aldı.

        Şüphelinin üzerinde arama yapan ekipler, 1 adet plastik saplı tornavidaya benzer delici alet ele geçirdi. Zanlının yapılan genel adli muayenesinde ise yüz kısmında boğuşmaya bağlı olabileceği değerlendirilen çizikler olduğu belirlendi.

        Öte yandan olay yerinde tespit edilen kanlı ayakkabı izi ile zanlının giydiği spor ayakkabıya ait taban izinin de yapılan karşılaştırmada birbirine uyduğu tespit edildi.

        Şüpheli ve maktulün tırnaklarındaki DNA kalıntılarının, ev elbiselerinin incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. R.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

        SON PAYLAŞIMLARI ECEL VE KADERDİ...

        İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta'nın öldürülmesi yakınlarını yasa boğdu. Isparta'nın öldürülmeden önce ecel ve kader ile ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. İngilizce Öğretmeni öldürülmeden önce sosyal medya hesabından, "İnsan bir ecelini, bir de kaderini bilmezmiş. bilinen tek şey varmış; sevgi. Onun da kıymeti bilinezmiş..!" paylaşımı yaptığı görüldü.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ