Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Baykal'dan Org. Başbuğ'a başsağlığı mesajı

        Deniz Baykal'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a gönderdiği mesaj şöyle; "Ulusal birliğimiz ve toprak bütünlüğümüz için kanı ve canı pahasına, gözü bölücü hainlerde, eli tetikte 24 saat görev yapan güvenlik güçlerimizin Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kavşak köyü kırsalında harekat halindeyken, terör örgütünün döşediği mayının patlaması sonucu 6 Mehmetçik'in şehit olduğunu, 8 askerimizin de yaralandığını büyük bir acı ve üzüntü ile öğrendim.

        Güvenlik güçlerimizin silah elde 24 saat görev yapması, ilkeli, kararlı mücadelesini aralıksız sürdürmesi, büyük ve acı kayıplara neden olan bu terör belasını mutlaka topraklarımızdan temizleyecek, terör örgütünü de etkisiz kılacaktır. Terörle kararlı mücadelenin önüne içeride ve dışarıda konulan tüm engellere rağmen, Türkiye terörle mücadeleyi kazanacak, toprak bütünlüğünü, milletinin birliğini, ülkesinin dirliğini koruyacaktır.

        Bu inanç, duygu ve düşüncelerle şehitlerimize rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Türk milletine, şehitlerimizin aileleriyle yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ